Anno 1404
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az lenne a kérdésem hól tudom beálítani a passzív kereskedelmet?
A játék elején a készítõ cégek animációja iszonytatóan beszaggat, átlépni nem lehet, négy perc mire befejezõdik. A kiegnél ezt nem csinálja, csak az alapjátéknál (!?). Videókártyadrivert frissítettem, ahogy javasoltátok, már nem tudom mire kéne (régebbit és újabbat is kipróbáltam. Directx sem ír semmi hibát, meg a többi játék is megy, ennél komolyabbak, azok miatt nem is csesztetném a Catalystot tovább. Kodekcsomag nincs a gépen felesleges, de más játékoknál is lehetett volna gond, de nincs: csak az alapjátéknél szaggat mint az állat a két videó. Egyszerûen nem hiszem el, fõleg, hogy telepítettem a kiegészítõt, és az megy mint a karikacsapás. Csak ennél van ez a gondom, és iszonyat bosszantó, hogy nem lehet átlépni, átugrani, vagy kilépni a fõmenüig, hanem végig kell néznem a képregényt.
Már leszedtem, újratelepítettem, kieggel, anélkül, de csak ezt csinálja.
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Most hogy értsem, újra raktad a játékot, és a régebbi mentéseiddel akarsz játszani, vagyis folytatni a játékot?
A régebbi mentések mellett, kimentetted a profil fájlodat is?
Mert arra gondoltam, hogy a mentéseid a megfelelõ, tehát a régebbi profil nevedhez van kapcsolata, csak az alatt fog mûködni.
Tehát ha ki van mentve a profilod, és az ahhoz tartozó mentéseid, akkor egy visszamásolással, szerintem mehet tovább.
HA nincs meg a profilod, akkor remélhetõleg emlékszel rá, és készíts egy olyan nevû profilt.
Tehát ha a te régebbi profil neved batmanci, akkor ezen a név alatt fog futni a régebbi mentéseid.
barnalacika profil fájl név alatt nem fog mûködni a mentéseid.
Remélem nem nagy butaságokat mondtam.
Visszaolvastam.
A problem a köv: mentéseimre kitesz egy felkiáltójelet, és ezt írja:
"Nincsenek eredmények és medálok.
Betöltheted a játék mentést, de nem fogsz benne eredményt elérni.
Azokat csak a jelenlegi profiloddal létrehozott és mentett játékokban tudod megszerezni."
Nos, ez igen bájos!
Már letöröltem minden mentésem, aztán újra raktam a játékot, Venice-vel, magyarítással együtt. Velencében menthetek, és nem írja. Majd leszedtem a kieget, akkor is ott a "!" jel.
Természetesen készítettem új profilokat, azokkal is ez van.
Mielõtt újra feltettem volna a játékot, mindent töröltem, ami vele kapcsolatos, és így is uaz az eredmény.
Most mit tegyek? Fussak?
Mondjatok okos megoldásokat, vagy lehet nem okos is, csak megoldás legyen.
Köszi.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Köszi a helpet! 😊
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Ez így van ahogy elmondtad.
Az egyensúlyt megtalálni nehéz.Kiadás-bevétel.
Erre mondok valamit:
A scenárok eleje nehéz,mindíg kevés a pénz.Nehéz de megoldható a pénz egyensúly.
Én tapasztalatom szerint, ha vann egy felépült gazdaság, be van állítva a PASSZÍV kereskedés,( mely egy fix befolyó össszeg).
Én egy csenárióban felépítettem egy "Történelmi raktárat" 500T árú mennyiséget fogad be, minuszba vagyok 1000 valahány arannyal, és mégis van elegendõ bevétel, a kiadások fedezésére.
500 000 ezer arany van, de kevés kenyér pl.
Az adókat fel lehet emelni, sõt van amikor kell is, de pl: nekem minuszos bevétel mellett van elegendõ arany.
A passzív kereskedés beállítása FONTOS!
Arra is gondoltam, hogy növelem az adókat, de akkor meg ugye nem tudnak tovább fejlõdni, vagy ez úgy mûködik, hogy a követeknél és a nemeseknél nagyobb emberkék már nem lesznek? Mert ha nem lesznek nagyobbak, akkor viszont ott már mindegy, hogy az õ adójukat növelem (tehát a nemesekét és a követekét), mert ugye az már nem szól bele a fejlõdésbe és semmi másba sem. Jól gondolom?
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
A telepítésekkel nincs gond, mindent Ghostolok állandóan, így bitre vissza tudom állítani bármely állapotot bármikor 😊 így nincs gond se maradékokkal ilyenekkel.
Szuni: Mondjuk nem tudom milyen videókártyád van, de szerintem mindenképp érdemes lenne egy direktx frissítést csinálnod, és ha ez nem segít akkor estleg egy régebbi videókártya drivert próbálj ki, mert nem biztos hogy a legújabb driver lesz a te kártyádnak a legjobb.
Akkor lesznek nemeseid,ha az elõzõ népesség, úgy mint paraszt,város lakó,és patriciunus minden kívánsága, ki van elégítve. van elegendõ lélekszámod, az adó mindenkinek zöldben van.
Legyen mindíg több aranyad, az mindíg jó.
Ha a bevételed minuszban van, de a vagyonod fedezi a költségegek, akkor is fejlõdnek, a kielégülés, lélekszám, és az adó alacsonysága miatt.
Nézd át a rajongói oldalt:
Valamint ha vissza felé olvasol, lehet hogy több oldalt, sok információt találsz.Rajongói oldal
Most lehet hogy butaságort fogok kérdezni, de megteszem,ahoz hogy a nemesek letelepedjenek mekkora vagyonra van szükségem,vagy milyen plussz épületekre?
Most néztem meg, köszi! Minden rendben <#hehe>#hehe>
Meg kaptad a privát üzenetemet?
Mutatom:
Központi menü
Városok,flották,seregek.
Hajók egészségi állapota,hol vannak, egy bal kattintás.
Ha mellettük csillag van akkor foglaltak, valamit szállítanak.
HA - jel van mellettük akkor passzívak, valahol állnak.
Központi menü, jobbra alul, két fogaskerék.
Városok ,flották, seregek.
Hajók
a hajókat csak a térképen lehet megkeresni? nincs valami "szabad hajók" gomb vagy ilyesmi?
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Igen van. Átmásoltam mindent, de ugyanúgy kéri a kulcsot.
Na abban ami van másold át a játékod fõkönyvtárába.
mindent!
Tudnátok nekem serial adni..vagy segítenétek, hogy tudom elindítani??<#vigyor3>#vigyor3>
Kérdõjel /URL]
Azt jelenti, hogy ott valamelyik új egységet termelhetek, ha veszek egy bónusz kártyát, és azt aktiválom.
Pl.: nekem szükségem lenne az északi oldalon több kenyérre, van egy olyan sziget, amelyiken lehet Almabort, és Kendert termelni, mellette ott a kérdõjel.
Elmegyek a Lordhoz, veszek tõle pontokért egy Búza bónusz kártyát.
Búza kártya /URL]
Elviszem a kijelölt szigetre, teszek le kikötõt.
Beteszem a páncélterembe a búza kártyát, és aktiválom-
aktiválás /URL]
Máris a kérdõ jel helyén ott a búza jele, lehet kenyeret termelni.
aktiválás után /URL]
Ha vissza felé olvasol,úgy mint ahogy a katonákat kell toborozni Guynak.
Nekem volt egy feladatom, amit az egyik polgárom kért. A templommal volt kapcsolatos, valami "Menekülõ menyasszony" volt a címe.
1 Apácát kellett vigyek a raktárépületemhez.
Nos, nem tudtam megoldani a feladatot. Hogyan kellett volna?
Ugyan itt elúsztam, de még jöhet hasonló dolog, amit hasonlóan kell megoldani!
illetve az elektronikus banking szolgáltatásod belépési azonosító/jelszó párosra... léci!!!!!!
enélkül sajnos nem tudunk kódot küldeni
Racism is a weapon of mass destruction!
Racism is a weapon of mass destruction!
Nem volt egyszerû, mert két kis hadihajó bújt el a "ködben" és az utolsó centi felderítésnél lettek meg.
akkor tényleg csak annyi van hogy gyõzd le az összes ellenséges hajót,
illetve a végsõ csapás az GUY FOCAS zászlós hajójának elsüllyesztése.
Valahol Észak_Keléleten, egy sziget közelébe találod.
Na azt süllyeszd el.
Az ötödik pályán vagyok (nekem ez nagy szó 😊 ) és az a feladat, hogy a csajnak segítve süllyesszem el a gonosz bácsi hajóit. Én a nyakam tenném rá, hogy már egy sincs neki, de még a szigetét is körbelõttem és még így sem szól a csaj, hogy köszi. Mit kellhet itt még csinálni?
Vagyis egy jó nagy tutorial az egész
De ott is vannak kalózhajók, melyeket lehet süllyeszteni.
Lesz olyan, hogy süllyessz el kereskedelmi hajót, hajókat, de lesz olyan is hogy egy egész flottát kell majd elsüllyeszteni.
Nem árt, ha lesznek 3-4 hadihajód.
Vagy alapból az a feladat hogy süllyessz el 40 hajót.
Ezt az illetõt, vagy illetõket kell hajóra tenni, és elvinni annak, aki kérte, hogy keresd meg az elveszet menyasszonyt, vagy a katonákat, a második küldetésben, vagy a Mester építészt az elsõ küldetésben, vagy a kémeket a 6. küldetésben, meg a 8. küldiben.
De a 1025, és az 1029 hozzászólást nézd meg.
ekkor bekerülnek a raktáradba/kikötõdbe, ahol az egyik fülön ott vannak mint ahol a tárgyak is (raktárkészlet fül és az eladás/vétel fül közt)
innentõl ha el kell vinni másik szigetre/küldetésadóhoz akkor berakod õket egy hajóba úgy h áthúzod a kikötõbõl a hajóra