• dondody
    Sziasztok!

Akkor bővebben... :)
    Campaign 2 ben nyomom... leadtam Guy bácsinak a 10 lovagját...és kaptam tőle egy Neptun nevű hajócskát.
    Amim van még : 1.2 mill arany, jobb alsó szigeten csináltam egy kis warehouse-t meg még ami odafért, a kisasszony szigetén csináltam egy warehouse-t és még sok mindent (mert hagyott üres helyet rendesen), a kolostor szigetén kiépítettem egy várost, és a középső szigeten jól kiépítettem magam... Ezen a pályán nem kell kő így azzal nem foglalkozom... Guy bácsi azt írja, hogy , ha kellek akkor szól.... milliomos azért lettem, mert mindent leadok amim van...4 szigetről származó túltermelés szerintem elég magyarázat a pénzre :)
    Továbbá a Crusade valami főmufti alá tartozik...legalábbis Guy bácsi erről rizsáz...
    A játékot gyorsítva játszom így a vitorlások is motorcsónak módjára hasítanak és az idő is gyorsabban telik a játékban :P
    Így gyűlik a pénz, és mivel különösebben semmi sem történik, programozgatok ...hisz a játék elvan a tálcámon...

vajon mennyi idő múlva lesz már valami, vagy mit kellene csinálnom... el vagyok akadva

remélem a válasz is ilyen kimerítő lesz :P

üdv mindenkinek....