• Stefling
    Nem tudom, hogy ez hanyas küldetés pontosan, de annyi házat építettem, hogy szerintem magyarországon sincs annyi összesen.. :D meg hely nincs már :S kár hogy nem rohanhatok le egy nagyobbacska szigetet, de vicc, az az éneklő dalospacsirta kis gyerek van az egyik szigeten, és alig van rajta pár dolog, hát annak aztán sok értelme van, egy egész szigetet a semmire használni.. :S
    Kár hogy nem lehet megadni olyat a játékban, hogy pl: van 2 kikötő, és a hajóknak megadni, hogy az egyikből a másikba az árut automatikusan szállítsák el, mert van olyan, hogy automatikusan merre menjenek, de az árut nem veszik fel, még úgysem, hogy megpróbáltam megadni a warehouse-nak hogy adja el az összes árut, de úgy sem szedi fel a hajóm automatikusan, azt mindig nekem kell megadni.. dehát ez ilyen.. :)
    Meg egyik szigeten nem is tudom az arabokat vagy kiket lepakolni, mert ugye ott meg nincs hús vagy sonka vagy én nem is tudom miaz :D és így a másik szigetről kell áthordanom, de az meg annyi kinlódás, hogy másra nem is nagyon tudok figyelni.. jó lenne ez csak.. csak még mindig sok idő kell hogy kialakuljon az egész.
    Patríciusom van már 1db :D az alap szigeten de nem szaporodik, sört is vittem neki, meg fűszert is.