Majd belinkelem neked a kékhalálról a képet, és belinkelem az is ahogy a linux és az xp x64 fut. Mondjuk látszik hogy összevissza pofázol marhaságokat, te is ilyen "én mindenkit ismerek, és mindenkiről tudom mikor mit csinál" ember vagy. De a lényeg, hogy május elejétől vistát használtam, sp1-et májusig minden frissítéssel együtt. A kékhalálok utáni telepítő amivel próbálkoztam, már augusztusig tartalmazott mindent. Na ezt nem láttad? Meg ilyenkor megy a pofázás hogy jaj másnak megy, csak mert nem hallottál még erről a hibáról (mint ahogy valaki beírta hogy áá vistán kékhalál csak bugos driverek miatt meg programok miatt van, erre belinkeltem neki az updatet egy olyan hibáról ahol maga rendszer idézi elő a kékhalált), de semmi értelmes ötletet nem tudnak mondani, mert fogalmuk sincs az egészről, ami mondjuk nem meglepő mert egy os bugjairól kinek lenne fogalma a fejlesztőjén kívül ha az nem gyakori hiba? De legalább nem pofáznának hülyeségeket, hogy a hardver rossz, és vista olyan különleges, hogy az belefut a hibába, amit semmilyen más oprendszer vagy tesztprogram nem talál meg :D