• Csefii
    Köszönöm a segítséget.
    Szerintem ezek is elég jól állnak nálam. A Large frontot biztosan fejlesztettem, A Supply Transportation-t és a Supply Organization-t is toltam. A Gerilla Warfare-t nem toltam. A többi pedig pseciálisan csak pár dologra hatnak.
    A HOI2-ben az volt a megoldás, hogy helyőrségeket hagytam minden fontos területen. Ezek levitték a partizánkodást, és mivel kevesebbet fogyasztottak, mint amennyit a partizánok elvittek, ezért javult a helyzet.
    Nagyon sajnálom, hogy nem lehet Supply Depo-t létrehozni. Az is baromság, hogy minden nyersanyagot és egységet elvisznek a fővárosba, majd ott összegyűlik a nyersanyag, amit aztán a végtelen hosszú utakon kell a frontra vinni. Ez akkor különösen rossz, amikor bekerítenek egy egységet egy olyan területen, aminek nyersanyaga és ipara is van. Aztán hirtelen megszűnik az utánpótlás. Na ne...
    Segít-e, hogy a későbbiekben mondjuk Königsberg-ből hajóval viszek Supply-t Leningrádba... Ez jelentősen rövidíti az utánpótlási út hosszát. Olyan mintha Supply Depo lenne Leningrádba, ahonnan aztán szétviszik a cuccot.
    Csefi