• DarthGeri
    1500 IC az meg hogy?
    Ha nem az AI vinné, akkor igazából kár lenne folytatni. Szerencsére a gép rendesen elszokta kúrni...

Nekem kb még két hét. Szeretném ezt a német hadjáratot kiteljesíteni.
    Jelenleg 40 május 8án enyém Európa, de már 39 óta a félvilággal hadban állok (USA, Svéd, Norvég, Finn, Svájc+a szokásosak (angol-francia-lengyel)
    A Balti államok (svéd, finn, norvég), Anglia+SZU nem az enyém. A SZUval szeretném elnyújtani az összecsapást, sőt lehet hogy nem is akarok velük semmit, de előbb vagy utóbb úgy is támadnak.
    A Britteket pedig a tengeren szeretném térdre kényszeríteni USÁval együtt.
    Iszonyat sokat tolok a Flottába, ami mellesleg a kedvencem hadnemem ebben a játékban. CV+CL+BB+SHB+BCket fejlesztek és építek. No SS+DD!
    Légierő: CAS+Interceptor+(Tac+Nav)
    A diplomácia és kémkedés terén nagyon lemaradtam, viszont cserébe brutkó technikai fejlettségem van. 40végére egy rahedli 42es fejlesztésem már ki lesz fejlesztve.
    Ami a sok ellenséggel szemben pozitívum, hogy az olasz-magyar-japán tengelyhez csatlakoztak a spanyolok és a portugálok, akiket gyorsan berántottam a háborúba Vichy létrejötte után és egyből elfoglalták Gibraltárt! :) Per pillanat csak Japán nem lépett még be a háborúba (neki a Puppetje Kína).