Hearts of Iron 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vannak a TFH-ban "érdekes" dolgok, amiket valaki elmagyarázhatna, aki érti, pl: van 4 db repülõtér egymáshoz nagyon közel kb. négyszög alakban elhelyezkedve, mindegyiken van egy raj vadász, amiknek ki van adva a parancs az elfogásra, max. hatótáv van nekik bejelölve. Az ellenség bombázza a képzeletbeli négyzet közepén lévõ várost. A négy rajból azonban csak 1 raj száll fel, hogy megtámadja a bombázókat, a többi három vadász legénysége ül a körletben és malmozik. Ez miért van??
A másik: ha áthelyezem a repülõket más reptérre, egybõl lefelezõdik a moráljuk, ha parancsnokot cserélem, akkor is...ez így most normális?? Mert sztem ez hülyeség.
A másik: ha áthelyezem a repülõket más reptérre, egybõl lefelezõdik a moráljuk, ha parancsnokot cserélem, akkor is...ez így most normális?? Mert sztem ez hülyeség.
iSS!
Na csak rászántam magam, hogy még egy lehetõséget adok neki és újra rakom az elejétõl és mûködik<#worship>#worship>
Csak két DLL-t hiányolt, amiket netrõl leszedve pótoltam. Jó és sok új dolog van benne.
Volna egy kérdésem: a kémeknél eddig volt olyan lehetõség, hogy a saját ország neutrality-t lehetett csokkenteni. Ez most nincs benne.
Akkor? Nem is lehet csökkenteni a saját semlegességet? Vagy csak még én nem jöttem rá, hogy hol lehet? Mert pl. Magyarországgal elég nehéz anélkül háborút indítani bárki ellen is...
Csak két DLL-t hiányolt, amiket netrõl leszedve pótoltam. Jó és sok új dolog van benne.
Volna egy kérdésem: a kémeknél eddig volt olyan lehetõség, hogy a saját ország neutrality-t lehetett csokkenteni. Ez most nincs benne.
Akkor? Nem is lehet csökkenteni a saját semlegességet? Vagy csak még én nem jöttem rá, hogy hol lehet? Mert pl. Magyarországgal elég nehéz anélkül háborút indítani bárki ellen is...
iSS!
Kéne egy magyar nyelvû Youtubos Lets Play videó!
Hiába másolom be a system32 könyvtárba, akkor sem találja azt a dll-t...
Szóval fel kéne rakni egy új vindózt. Francnak sincs kedve hozzá.
Szóval fel kéne rakni egy új vindózt. Francnak sincs kedve hozzá.
iSS!
Sajnos azon már túl vagyok...felraktam én azt, de akkor azt írja ki, hogy: "az alkalmazás újratelepítése segíthet..."
Úgy sem megy. Tartok tõle, hogy az a baja, hogy SP2 kell a winzóznak. Az meg ugye a virágboltira nem települ fel. Kapu Vilmos megint gyõzött...
<#szomoru2>#szomoru2>
Úgy sem megy. Tartok tõle, hogy az a baja, hogy SP2 kell a winzóznak. Az meg ugye a virágboltira nem települ fel. Kapu Vilmos megint gyõzött...
<#szomoru2>#szomoru2>
iSS!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Megvettem a For the Motherlandot és a Finest Hourt, felraktam a gépre. Szépen fel is ment, csak mikor indítom DLL-t hiányol és nem indul el...
<#sniffles>#sniffles>
<#sniffles>#sniffles>
iSS!
A legtöbbet egy multis meccsbõl tanulsz:) Ahol Tsen mindig magyaráz valaki:)
---------------------------- Evésben nem ismerünk tréfát!
Sziasztok!
Csak bámulom, hogy milyen beleéléssel tudtok írni a játékról!
Én 2 hete vettem meg az egyik Tescóban, a Gold kiadást, sajnos annyira bonyolult számomra, hogy neki sem tudok kezdeni! :(
Csak bámulom, hogy milyen beleéléssel tudtok írni a játékról!
Én 2 hete vettem meg az egyik Tescóban, a Gold kiadást, sajnos annyira bonyolult számomra, hogy neki sem tudok kezdeni! :(
" a német kódok feltörése 2 évvel rövidítette le az európai háborút."
Szépen meg is köszönték Turingnak a háború után...
" 42-ben már gyártható lett volna, de Hitlernek nem tetszett, több nyersanyagba került és lassabb volt a gyártása mint a VII-nek."
És én csak arról tudtam h az Me-262 vadász projektet torpedózta meg azzal h vadászbombázót akart csinálni belõle...
:)
Szépen meg is köszönték Turingnak a háború után...
" 42-ben már gyártható lett volna, de Hitlernek nem tetszett, több nyersanyagba került és lassabb volt a gyártása mint a VII-nek."
És én csak arról tudtam h az Me-262 vadász projektet torpedózta meg azzal h vadászbombázót akart csinálni belõle...
"A Brit vezetés nem akarta, hogy kiderüljön" rengeteg titkosszolgálati infót nem oszottak meg egymással a szövetségesek vica-versa, gondolok most fõleg a britekre és amcsikra.
De ugyanígy a haditechnikát sem. Például az amerikai szabadalom volt a Norden-féle célzókészülék amit a háború végéig nem oszottak meg a britekkel, viszont a német titkosszolgálat már a háború elött elcsorta, így 39-ben már a német bombázókon volt, és azokkal a berendezésekkel dombták a német bombázók a bombáikat Londonra is.
De ugyanígy a haditechnikát sem. Például az amerikai szabadalom volt a Norden-féle célzókészülék amit a háború végéig nem oszottak meg a britekkel, viszont a német titkosszolgálat már a háború elött elcsorta, így 39-ben már a német bombázókon volt, és azokkal a berendezésekkel dombták a német bombázók a bombáikat Londonra is.
40 vagy 41-ben a britek elfogtak egy elsüllyesztésre váró legyõzött U-boatot, onnan megszerezték az enigmát és az aktuális kódokat. De mivel a brit vezetés nem akarta, hogy kiderüljön tudnak rólla, így nem használták fel, hagytak rakás hajót elsüllyedni az atlanti óceánon amit a németek támadtak. Perszer a németek több havonta változtattak a kódokon. 43-ig viszont a britek több enigmához is hozzájutottak mégtöbb kódot szereztek, így képesek lettek az új kódokat is feltörni viszonylag rövid idõn (pár nap) belül. A legnagyobb hiba amit a németek elkövettek, hogy az 4-5 tárcsás enigmának csak 4-3 tárcsáját használták, ezzel megkönnyítve a brit kódtörõk munkályát.
Nem hiába mondta Winston Churchill, hogy a német kódok feltörése 2 évvel rövidítette le az európai háborút.
Azt is meg kell említeni, hogy a különbözõ fegyvernemek más-más kódrendszert használtak a németeknél, így fordulhatott az elõ, ha az egyiket a feltõrték a többibe még minding nem láttak bele.
És igen 43-ban a német tengeralattjárók legnagyobb ellensége a brit kódtörés lett, szinte az összes bevetésrõl tudtak. 43-ra a brit szigetek elletása komoly veszélybe kerül a német tengeralattjáról miatt, így engedélyezték a feltört infók felhasználását.
Meg kell említeni a haditechnika változását is, míg a német tengeralattjárók 36-ban kifejlesztett U-Boat VII-et erõltették - nagy, lassú és aránylag olcsó - addig a szövetségesek jelentõs elõnyre tettek szert a radartechnológiában ( fejlesztett szonárok, stb ), amiket fõleg 43-tõl nagy sikerrel használtak rombolókon és repülõgépeken. Bár a német mérnökök kifejlesztették a következõ generációs tengeralattjárólt a XXI-es típust, ami a késõbbi atomtengeralattjárók prototípusa lett mind az oroszoknál mind az USA-ban. A XXI-es típus kétszer olyan gyors volt mint a VII-es (felszínen és fõleg merülésben), mélyebbre tudott merülni akár 1 napot is lehetett a felszín alatt (míg a VII néhány óra után muszály volt hogy több órát felszínen maradjon). 42-ben már gyártható lett volna, de Hitlernek nem tetszett, több nyersanyagba került és lassabb volt a gyártása mint a VII-nek.
Hitler... Ha nem lett volna Hitler akkor biztos, hogy a történelem teljesen máshogy alakul, a németek nem indítanak háborút, nem lépik túl a Versailles-i kereteket idõ elõtt, nem szállják meg a Ruhr-vidéket, nincs Anschluss, nem szállják meg a Cseheket, nem rohanják le Lengyelországot és nem állnak hadban senkivel sem.
A legvalószínübb, hogy Sztálin 41 végén vagy 42 elején lerohanja a tehetetlen európát, hiszen már 40-ben is gyártottak csak az európai utakra való kerekes harckocsikat... 41-es német támadásra pedig teljesen felszámolták a jóval korábban kiépített jelentõs nyugati védelmi rendszert... nem volt már rá szükszég, hiszen támadásra készültek... ez egyértelmû... persze aztán lerohanja angliát is...
Vissza a történelemhez:
A szövetségesek átszervezték a konvolyok útvonalát és jelentõs védelem nélkül már nem indítottak konvolyt útnak 43-tól. Rengeteg új / vagy régi de gyors, új szonárral felszerelt amerikai romboló kísérte a hadianyagot, nyersanayagot élelmiszert angliába és vissza.
43-nyarától a németek több tengeralattjárót vesztettek mint amennyi tonnát elsüllyeszetttek.
A legtöbb veszteséget pedig a szövetséges repülõgépek okozták. Amikor konvolyokat támadtak még 43-ban általában sikeresek voltak kisebb nagyobb veszteségekkel is. Viszont már 44 végére az U-boatok a konvolyok ellen is alulmaradtak.
Haditechnika ide vagy oda, ha a repülõgép nem kap a hírszerzéstõl pontos feltört német infót, hogy merre vannak az U-Boatok akkor nem is találja meg õket...
Azt nem is melítem, hogy amikor már elõre tudták a farkasfalka portyázási útvonalát a konvolyok messzirõl elkerülték õket, volt hogy hónapokig nem találkoztak szövetséges konvollyal, pedig tele volt velük az óceán.
Nem hiába mondta Winston Churchill, hogy a német kódok feltörése 2 évvel rövidítette le az európai háborút.
Azt is meg kell említeni, hogy a különbözõ fegyvernemek más-más kódrendszert használtak a németeknél, így fordulhatott az elõ, ha az egyiket a feltõrték a többibe még minding nem láttak bele.
És igen 43-ban a német tengeralattjárók legnagyobb ellensége a brit kódtörés lett, szinte az összes bevetésrõl tudtak. 43-ra a brit szigetek elletása komoly veszélybe kerül a német tengeralattjáról miatt, így engedélyezték a feltört infók felhasználását.
Meg kell említeni a haditechnika változását is, míg a német tengeralattjárók 36-ban kifejlesztett U-Boat VII-et erõltették - nagy, lassú és aránylag olcsó - addig a szövetségesek jelentõs elõnyre tettek szert a radartechnológiában ( fejlesztett szonárok, stb ), amiket fõleg 43-tõl nagy sikerrel használtak rombolókon és repülõgépeken. Bár a német mérnökök kifejlesztették a következõ generációs tengeralattjárólt a XXI-es típust, ami a késõbbi atomtengeralattjárók prototípusa lett mind az oroszoknál mind az USA-ban. A XXI-es típus kétszer olyan gyors volt mint a VII-es (felszínen és fõleg merülésben), mélyebbre tudott merülni akár 1 napot is lehetett a felszín alatt (míg a VII néhány óra után muszály volt hogy több órát felszínen maradjon). 42-ben már gyártható lett volna, de Hitlernek nem tetszett, több nyersanyagba került és lassabb volt a gyártása mint a VII-nek.
Hitler... Ha nem lett volna Hitler akkor biztos, hogy a történelem teljesen máshogy alakul, a németek nem indítanak háborút, nem lépik túl a Versailles-i kereteket idõ elõtt, nem szállják meg a Ruhr-vidéket, nincs Anschluss, nem szállják meg a Cseheket, nem rohanják le Lengyelországot és nem állnak hadban senkivel sem.
A legvalószínübb, hogy Sztálin 41 végén vagy 42 elején lerohanja a tehetetlen európát, hiszen már 40-ben is gyártottak csak az európai utakra való kerekes harckocsikat... 41-es német támadásra pedig teljesen felszámolták a jóval korábban kiépített jelentõs nyugati védelmi rendszert... nem volt már rá szükszég, hiszen támadásra készültek... ez egyértelmû... persze aztán lerohanja angliát is...
Vissza a történelemhez:
A szövetségesek átszervezték a konvolyok útvonalát és jelentõs védelem nélkül már nem indítottak konvolyt útnak 43-tól. Rengeteg új / vagy régi de gyors, új szonárral felszerelt amerikai romboló kísérte a hadianyagot, nyersanayagot élelmiszert angliába és vissza.
43-nyarától a németek több tengeralattjárót vesztettek mint amennyi tonnát elsüllyeszetttek.
A legtöbb veszteséget pedig a szövetséges repülõgépek okozták. Amikor konvolyokat támadtak még 43-ban általában sikeresek voltak kisebb nagyobb veszteségekkel is. Viszont már 44 végére az U-boatok a konvolyok ellen is alulmaradtak.
Haditechnika ide vagy oda, ha a repülõgép nem kap a hírszerzéstõl pontos feltört német infót, hogy merre vannak az U-Boatok akkor nem is találja meg õket...
Azt nem is melítem, hogy amikor már elõre tudták a farkasfalka portyázási útvonalát a konvolyok messzirõl elkerülték õket, volt hogy hónapokig nem találkoztak szövetséges konvollyal, pedig tele volt velük az óceán.
Sziasztok újra. Nos a kérdésemre nem kaptam választ , de nem baj , megoldódott a helyzet. Valójában nem tudom hogyan.
Most 1944 októbere van. (Szovjeteket vezetem még mindig) Megtámadtam a szövetségeseket. Franciaország fele már megvan illetve Hollandia és Belgium nyakán is szorul a hurok. Nacionalista Kína kicsit nehezen adja magát , de ez lehet a viszonylag kevés bevetett egységek miatt is. A közel keleten pangás van , egyelõre bábállamaim tartják a frontot Iraknál. A helyzet orvoslására 200 ezer katonát képzek aztán Észak-Afrikát és Indiát is zsebre rakom. USA nem szállt még be a háborúba , remélem nem is fog. Atombomba már kész , már csak arra várok hogy elkészüljön az elsõ. Londont szántam kísérleti nyúl szerepre.
Továbbá. Tudna valaki a flottával kapcsolatos tippeket adni? Pl.: Szervezzek tranport shippekkel egy group-ba más hajokat is , vagy azok külön járõrözzenek a szállító hajók körül?
Most 1944 októbere van. (Szovjeteket vezetem még mindig) Megtámadtam a szövetségeseket. Franciaország fele már megvan illetve Hollandia és Belgium nyakán is szorul a hurok. Nacionalista Kína kicsit nehezen adja magát , de ez lehet a viszonylag kevés bevetett egységek miatt is. A közel keleten pangás van , egyelõre bábállamaim tartják a frontot Iraknál. A helyzet orvoslására 200 ezer katonát képzek aztán Észak-Afrikát és Indiát is zsebre rakom. USA nem szállt még be a háborúba , remélem nem is fog. Atombomba már kész , már csak arra várok hogy elkészüljön az elsõ. Londont szántam kísérleti nyúl szerepre.
Továbbá. Tudna valaki a flottával kapcsolatos tippeket adni? Pl.: Szervezzek tranport shippekkel egy group-ba más hajokat is , vagy azok külön járõrözzenek a szállító hajók körül?
Normális sajnos.
De van megoldás.
Új parancsot adsz ki, ez esetben már visszavonul az egységed a kijelölt szomszédos saját mezõre. Az ilyen mozgás fehér nyíllal van jelölve, azt nem akasztja meg a támadás.
Ha ugyanazt a mezõt jelölöd ki, ahova eredetileg is küldted volna az egységet, akkor a már megtett út nem veszik el, így több idõt sem veszítesz.
De van megoldás.
Új parancsot adsz ki, ez esetben már visszavonul az egységed a kijelölt szomszédos saját mezõre. Az ilyen mozgás fehér nyíllal van jelölve, azt nem akasztja meg a támadás.
Ha ugyanazt a mezõt jelölöd ki, ahova eredetileg is küldted volna az egységet, akkor a már megtett út nem veszik el, így több idõt sem veszítesz.
Magyar leírásról én nem nagyon tudok. Talán itt érdemes olvasgtani.
Itt kellene kezdeni:
http://www.paradoxian.org/hoi3wiki/Germany_strategy_guide
Esetleg google translate-al. :)
Itt kellene kezdeni:
http://www.paradoxian.org/hoi3wiki/Germany_strategy_guide
Esetleg google translate-al. :)
Magyar leírás nincs, az angol kézikönyv elég jól forgatható.
Hali! Japánokkal el lehet foglalni a Nacionalista Kínaiakat úgy, hogy ne kössön békét? (valami event) TFH
helló! valami magyar leírás van, hogy hogyan kezdjek neki a játéknak vagy ilyesmi?:D
németekkel kezdtem, de nem igazán tudom hogy mi lenne elõnyös az országnak
németekkel kezdtem, de nem igazán tudom hogy mi lenne elõnyös az országnak
I met God. She's black
Sziasztok. Szeretnék segítséget kérni. For the motherland 3.05-ös verziójával játszok. Szóvjet Únióval 1941 augusztusa van. Tengelyhatalmak közül már csak Japán tartja magát szóval most keleten harcolok Manchuko területén. Azonban valami történt a supply systemmel , mert eddig minden jó volt , de most egyszeribe a supply fogyasztásom olyan 700 és 6000 között periodikusan hullámzik. Ezt tudja valaki , hogy mitõl lehet?
Ha jól nézem akkor 4.0 ás verzió
Meg olvastam valahol hogy ha a settins -ben az english -t átírom swedish-re akkor magyar lesz.
Félig az is de amikor el kezdd tölteni akkor nem tölt be csak lefagy..
Félig az is de amikor el kezdd tölteni akkor nem tölt be csak lefagy..
Hát feltelepítem az összes kiegészítõt a Their Finest Hour-ig
és a pogessor modos magyarítást akarom letölteni innen:http://pogessor.pcdome.hu/hoi3.html
De nem sikerül :(
és a pogessor modos magyarítást akarom letölteni innen:http://pogessor.pcdome.hu/hoi3.html
De nem sikerül :(
Elõször is milyen verziód van, milyen magyarosításod van hozzá:)?
Üdv!
Valaki elmagyarázná pontról pontra hogy hogy kell feltelepíteni a magyarítást?
Mert nagyon bejön ez a játék de valamiért amint felrakom a magyarítást onnantól fogva nem lép be a játékba csak tölt a végtelenségig...
Valaki elmagyarázná pontról pontra hogy hogy kell feltelepíteni a magyarítást?
Mert nagyon bejön ez a játék de valamiért amint felrakom a magyarítást onnantól fogva nem lép be a játékba csak tölt a végtelenségig...
Az a gond, hogy én már a Finest Hour-ral játszok... bár egy százast megérdemel!
Csak a motherland 3.04? vagy .05 ig volt kompatibilis, és a Devildred csinálta a Paradox-al, már csak azért is vedd meg mert %-ot kap ahogy mondta, és õ csinálta a Diday ICE modokat, úgyhogy Örök hála..
Olyasmi mint a Diday csak nincs agyonscriptelve, kicsit szabadabb.
Olyasmi mint a Diday csak nincs agyonscriptelve, kicsit szabadabb.
Hearts of Iron 3: Common Weapons of WWII
Ez mi lenne? Elvileg egy 10 megás kis valami.
100 forintért árulják on-line.
Milyen kiegészítõhöz van?
Ez mi lenne? Elvileg egy 10 megás kis valami.
100 forintért árulják on-line.
Milyen kiegészítõhöz van?
Ha adok egy e-mail címet akkor eltudnâd nekem küldeni?
Mivel én a paradoxos linket nem ìrem el.
Mivel én a paradoxos linket nem ìrem el.
hali
van aki használja a black ice mód legújabb frissítését: Black ICE MKVII.?
van aki használja a black ice mód legújabb frissítését: Black ICE MKVII.?
Végre valahára egy picit lejjebb vitték a Finest Hour árát. Most a Steam-en CSAK 10 euró!!!!
Meg is vettem és fel is telepítettem. Azért van változás bõven. :D
Kezdhetem újra a tanulást! :D
Meg is vettem és fel is telepítettem. Azért van változás bõven. :D
Kezdhetem újra a tanulást! :D
Normális, addig nem foglalja el a tartományt, de a támadásban halad azonban kapsz egy multiple combat penality-t.
El tusz vele menekülni az alábbiak szerint:
1. abbahagyod a támadást
2. és ellépsz
Ha nincs ellenség azon a mezõn ahová eddig támadtál(gyakori):
1. simán még egyszer klikk a mezõn(ne hagyd abba a támadást mert újra számolja a megtett utat--> tulajdonképpen támadásból átmész menekülésbe
*veszélyes mert már nem tudsz többet módosítani és ha elfoglalták mindkét mezõt közben megsemmisülsz
Támadásra is lehet használni:
Pl: megtámadnak de úgy döntesz elmész mellettük, akkor vársz egy kicsit(delay timer miatt), és 'elmenekülsz' egy ellenséges mezõre ---> és kész :D a program menekülésként fogja jelölni de támadásnak számít
ha lettek közben azon a mezõn ahová léptél:
-visszadob védekezésbe és újra választhatsz(de nem leszel beásva)
ha lettek közben azon a mezõn ahová léptél és azon is ahonnan:
-az sz.pás
El tusz vele menekülni az alábbiak szerint:
1. abbahagyod a támadást
2. és ellépsz
Ha nincs ellenség azon a mezõn ahová eddig támadtál(gyakori):
1. simán még egyszer klikk a mezõn(ne hagyd abba a támadást mert újra számolja a megtett utat--> tulajdonképpen támadásból átmész menekülésbe
*veszélyes mert már nem tudsz többet módosítani és ha elfoglalták mindkét mezõt közben megsemmisülsz
Támadásra is lehet használni:
Pl: megtámadnak de úgy döntesz elmész mellettük, akkor vársz egy kicsit(delay timer miatt), és 'elmenekülsz' egy ellenséges mezõre ---> és kész :D a program menekülésként fogja jelölni de támadásnak számít
ha lettek közben azon a mezõn ahová léptél:
-visszadob védekezésbe és újra választhatsz(de nem leszel beásva)
ha lettek közben azon a mezõn ahová léptél és azon is ahonnan:
-az sz.pás
Ha egy tartományból elindul egy egységem egy másikba, de idõközben megtámadták azt ahonnan ellép, mindaddig nem lép be a céltartományba amig véget nem ér a csata? Ez normális? Még a harcoló egységek között sincs feltüntetve, elmenekülni sem tudok vele...
FTM
FTM
heló.
ismeri valaki az August Strom nevû módot?
itt egy link róla, elég ígéretesnek tûnik csak egy a gond vele, hogy nem lehet letölteni a gamefront oldalról mivel kis hazánkban ( amúgy + néhány országban sem, pl: Fro. )
de ugyan így nem lehet leszedni a black ICe-t sem sajna...
és az lenne a kérdésem tudtok dobni egy másik linket, mert én hiába kerestem nem találtam.
ismeri valaki az August Strom nevû módot?
itt egy link róla, elég ígéretesnek tûnik csak egy a gond vele, hogy nem lehet letölteni a gamefront oldalról mivel kis hazánkban ( amúgy + néhány országban sem, pl: Fro. )
de ugyan így nem lehet leszedni a black ICe-t sem sajna...
és az lenne a kérdésem tudtok dobni egy másik linket, mert én hiába kerestem nem találtam.
Supply research-ek és van egy naval base efficiency research is.
Minister-ek közt is van supply és naval base efficiency növelõ.
Az army group-os tábornoknak meg jó magas skill-ût kell adni.
Minister-ek közt is van supply és naval base efficiency növelõ.
Az army group-os tábornoknak meg jó magas skill-ût kell adni.
megy arra, csak az érték nagyon alacsony amit odavisz.. persze lehet, hogy jobban fogy mint amit hozni tud, 4-es szintû port, még tolok még rá 2 szintet.
Zöld :)
Zöld :)
http://www.paradoxian.org/hoi3wiki/Logistics_reference
Port milyen szintû a szigeten? convoy megy arra?
Port milyen szintû a szigeten? convoy megy arra?
Na még egy kérdés lenne :) nem jövök rá, hogy a supply hatékonyságát hogy lehetne növelni. Wake Islandra akarok több supportot eljuttatni, de nem megy. A suppli térképen piros a nyíl is. Az mit jelent?
Ha feléjük húzódsz sokáig az is megteheted de az szerintem csak 43ba éri el a célját:D
Olaszokkal kb csak HPP moddal tudsz beálni komcsikhoz, mert ott van a kémkedésnél olyan hogy uralkodó párt gyengítése!
Olaszokkal kb csak HPP moddal tudsz beálni komcsikhoz, mert ott van a kémkedésnél olyan hogy uralkodó párt gyengítése!
Én értettem egybõl, persze nekem is megvan a magam baja :D
Sziasztok! Olaszokkal próbált már olyat valaki hogy beàll a kommunistákhoz? Ha igen mit értetek el benne?
Ui.: Pordy bocs hogy nem megyek jàtszani de csak 1 órát engednek gépezni és ezért nem tudom menni mert az sem biztos hogy épp mindenki fent van.
Ui.: Pordy bocs hogy nem megyek jàtszani de csak 1 órát engednek gépezni és ezért nem tudom menni mert az sem biztos hogy épp mindenki fent van.
Valaki ért behatóan a defines.lua-fájlhoz?
Te mirõl hadoválsz? Milyen superior firepower? he?
Ha ennyit iszol ne is játszunk este:)
Mindig utálatos vagy ha iszol...
Ha ennyit iszol ne is játszunk este:)
Mindig utálatos vagy ha iszol...
:D Nem superior firepoweren kéne küldözni a repülõket és nem tengeralattjárókat kéne járõrözésre használni.
HA repülõvel hajót akarsz fogni Navala attack8vagy valami ilyesmi)
Tengeralattjárókkal convoy raiding ott ahol van neki.
Ha USA-val vagy Guam-ban egy 10-es radar ezen kívül széosztani a flottátad megfelel õerejû darabokra és levadászni az ellenség hajóit.
HA repülõvel hajót akarsz fogni Navala attack8vagy valami ilyesmi)
Tengeralattjárókkal convoy raiding ott ahol van neki.
Ha USA-val vagy Guam-ban egy 10-es radar ezen kívül széosztani a flottátad megfelel õerejû darabokra és levadászni az ellenség hajóit.
Alapból a partmenti vizi régióban lévõ flotta Shore Bombardment értéke hozzáadódik a csatához.
Ha anyahajód is van akkor a CAG-okkal pedig Ground attackot nyomsz a területre.
Ha anyahajód is van akkor a CAG-okkal pedig Ground attackot nyomsz a területre.
Talán a repülõk surface detection növelése segít.
Ha oda állsz a part mellë alabbòl kapnak támogatäst\ bonuszt a harcoló katnák.