• Kacyking
    I.rész 1936.01.01. - 1939.12.31.
    Boldog "békeidők"

Kezdésnek az összes repülőt és hajót összevontam Rómában illetve mellette a kikötőben.Ezen kívül hazahoztam az összes fasiszta milíciát(tengelyhatalmaknak van,kicsit erősebb mint a sima csak nagyon lassú)A könnyű páncélos hadosztályt és a félig motorizált gyalogságot pedig átvittem Etiópia déli részére.Ezután szépen lassan szeptember végiéig bekerítettem a fővárost majd megsemmisítettem az összes egységét de a fővárost nem foglaltam el,ahogy továbbra is háborúban legyek.Otthagytam 4 lovashadosztályt(ennyi volt összesen) és azzal mindig megadásra kényszerítettem a legyártott egységeit.

Eközben teljesen fel fejlesztettem a gyalogságot.(Upgrade) És a gyártásra valamint fejlesztésre koncentráltam.Elsődleges prioritás a haditengerészet volt.Légierőt nem igazán fejlesztettem mert ahhoz sokkal több leadership kéne.

Minden csatahajóval kapcsolatos dologban megfejlesztettem az 1937-es fejlesztéseket és amikor elkészültek a gyártósoron lévő alapból félkész illetve negyedig kész hajók 37 közepén és végén azokkal együtt megkezdtem a csatahajók átépítését(a modban az egyik kedvenc dolgom). Ez csak 39 végére lett kész mivel elég hosszas folyamat.

Ezen kívül kiegészítettem az olasz gyalogoshadosztályokat és hegyivadász hadosztályokat.
    1939 végére már volt 25 bevethető gyalogoshadosztályom 15 bevethető hegyivadász hadosztályom(egyenlőre még sima tüzérséggel) valamint 5 könnyű gyalogos hadosztályom(1ezred mindegyikből elit )

Végül 39 elején még megkezdtem a szükséges haditengerészeti fejlesztéseket.Így 39 végén átépítettem az összes meglévő tengeralattjárót,rombolót,könnyű cirkálót és nehézcirkálót a legfrissebb technológiai szintre.Ezek 40 első harmadában és közepén készültek el.

Amikor kitört a háború még egyáltalán nem készültem fel rá az egységeket még nem vittem a helyére de nem is akartam belépni még,majd csak Franciaország bukása után.A német AI amúgy jól teljesített másfél hónap alatt lerohanta Lengyelországot és Dániát sőt egy kis részen még a Maginot vonalat is áttörte és az év végére egész tisztességes áttörés lett belőle.