-
Amergin #6260 Na ezért nem játszom én modokkal. Beleölsz egy halom időt és egyszer csak fogja magát és véglegesen kihal a francba. Pedig már megint majdnem rámjött a hoppáré, hogy milyen lenne valamilyen modot felrakni...
Köszi, hogy visszarántottál a szakadék széléről
Japános téma: ha azzal indítasz, hogy Hawaii-t elfoglalod és bevéded, akkor ezzel kiütötted az USA-t, mert nem tud megtámadni. Pláne nem Japánban partraszállni!
Én mindenképpen meglépném a szovjetek megtámadása előtt. Persze az más kérdés, hogy én nem is támadnám meg vologyáékat. A Samper Fi-ban már megnyertem németekkel és akkor olyan állam jött létre a Szovjetúnióból, amely gyakorlatilag az ázsiai részét tartalmazta. Az európai része a III. Birodalomhoz lett csatolva. Gyanítom, hogy úgy történik ez is, mint a Vichy-Franciaország létrejötte: hiába foglalják el az olaszok Marseille-t, amint győznek a németek a francia-oszrták határ "visszább megy" és nem tarthatják meg az olaszok a megszerzett területeket.
Úgy hogy tartok tőle, hogy Japánnal is ugyanez lesz a helyzet. Elfoglalod a fél tundrát, de lehet nem is lesz a tied, mikor győztek a németek...