-
pocoksari #6185 elkezdtem újra, kicsit más felállással
beütöttem az osztrákokat területre,cseheket puppetnek, jugó,albán, bolgár terület, török puppet, görög terka, román terka, lengyel puppet, észt, lett litván, olasz terka, svájc puppet és megtámadtam terkára a németeket
nekem 400k katonám volt, a kis puppetek meg sacc. 700k katonát hoztak és amire nem számítottam a britek is hadat üzentek a németeknek(a franciák kb. 15-20 területet elhappoltak előlem)...közben a japánok beléptek axisba, így végülis kitört a II.vh
a japánok (főleg a kínai háború és a szövetségesekkel élő háború miatt) rám veszélytelenek, viszont a szövetségesek így maxra járathatják az ipart...ami elég sajnálatos :(
beütöm a dánokat és az íreket, kipakolok egy kis sereget, gyártok tartalék konvojokat és nekimegyek a szövetségeseknek...a franciák feltételezem hamar megadják magukat, ha a brit sziget elesik, akkor végülis nyertem, mert a törökökön keresztül (akár iránon is át) a puppeteket kiküldöm és kapitulálnak majd...onnantól mindenből lesz bőséggel és kanadán keresztül felállok az usa határra, akiket puppetre ütök, hogy a flottát megóvjam (usával akarom leveretni a japánokat)
a szovjetekre ráállítom a kémeket, elhappolom a finneket előlük, hogy véletlenül se legyen téli háború és várok...
a puppeteléssel végülis az volt a tervem, hogy bár az ic, nyersi, mp és leader jó lenne hosszú távon, de rövid távon pl. a 400k lengyel katona hasznos golyófogó a német határon ahogyan a részben gépesített 200k cseh katona is...a törököket a közel-keletre akarom küldeni, svájc csak úgy jött...mivel végig hadi állapotban vannak, így (most 37 december 1 van) a 41 körülre időzített orosz támadáskor kb. 1-1,5 millió katonát tudnak bedobni a közös kalapba, ezzel a front harmadát meg tudják védeni én pedig koncentrálhatok a saját kis szakaszomra
a franciák gyengék, az angolok droppal megfoghatóak, az usa földöm katasztrófális az elején...viszont a ruszkik 3 millió katonát simán leraknak addigra és nekem fogalmam sincs, hogy azon mivel megyek át.../a leadershipjük arra pont elég, hogy maxra járathatjaa seregét/
de ezt ma úgysem tudom meg...vagyis de, ma tudom meg, időközben a holnapból ma lett :)