• Kacyking
    Olvastam valahol lejjebb ,hogy olasszal akar valaki játszani.Én nekem az az egyik kedvenc országom.Bár a TFH-ban legyengítették(kb 800-900manpowerrel)de egy nagyon jó országnak tartom.
    HA jól játszól velük akkor az alábbit meg tudod csinálni vele(hódítások):

1939: Albánia(event) meghódítása.
    1940:Balkánon:(event)Görögország,Juguszlávia,Bulgária,Románia(Mo-t nem szoktam)
    Afrikában:Egyiptom,Irak,És ami a kettő között van.(Irakot érdemes puppetnek hagyni)
    Földközi tengeren: Málta,Gibraltár,Ciprus
    És még bele szokott férni Törökország is.
    1941:Vichy Francia,ha van idő nac/rep spanyol,majd Szovjet háború

Az el szokott tartani ha AI Németország 42-43-ig.Én délen szoktam előretörni kb a román-szovját határszakasz szélességében.MAjd a fekete tenger után elfordulni Sztálingrád irányába és bekeríteni a Kaukázust.
    Miután a szovjet megatta magát azt csinálsz amit akarsz kb megnyerted a játékot.

Ehhez az egészhez általában 10közepes 5 nehéz páncélos hadosztályt használok olyan 40-50gyalogoshadosztályt,10alpinikkel megerősített és 5 sima hegyivadász hadosztály és annyi légierőt amennyit csak le tudok gyártani (csak CAS,CAG, és Int).A szárazföldi seregben a közepes páncélosok már a háború kitörésekor megvannak és akkor a gyalogság nagyja is megvan.A nehéz páncélosokat és a maradék gyalogságot,hogy meglegyen a 2 teli hadseregnyi gyalogságom meg a szovjet háborúig legyártom.Légierőmet folyamatosan növelem ahogy a flottát is.

A Szovjet háború előtt általában emlékeim szerint szokott lenni 250-300ipari kapacitásom(felhasználható),pedig egyet sem gyártok le.

Black Ice-ban teljesen máshogy néz ki mivel ott olcsóbb a légierő tovább kell építeni a hajókat(de azok is olcsóbbak) viszont át lehet őket építeni így a teljes olasz flottát ott modernizálom és valami hasonló erőm ott is megvan.

Remélem segítettem valamit ezzel a kis szösszenettel.

A flottám ami harcol is 4modern csatahajóból 2anyahajóból 2 könyű anyahajóból 10könnyűcirkálóból és 10 rombolóból áll.Persze ezek nem egyben vannak szét szoktam osztani őket és a már meglévő nehézcirkálókkal kicsit meg szoktam erősíteni.