-
pocoksari #6169 a britekkel még nem játszottam, így kipróbáltam őket is
afrikából szépen kikergettem az olaszokat, amikor kitört a német-szovjet háború partraszálltam az olaszoknál, ők lassan elesnek, az USA már szövi, szóval jappóknak is hamarosan vége gondolom, aztán amikor a ruszkik elindulnak berlin felé én is gyorsítva mehetek
előző játékban németekkel voltam...japán a 37-ben megkezdett háborút 46-ig sem volt képes megnyerni Kína ellen, addigra én már minden ellenfelet legyalultam, ami gáz kicsit
következő játékban kipróbálom az olaszokat, bár nagyon gyengék szvsz, aztán megnézem a franciákat is magamnak, de ott meg az össze-vissza dropoló britektől félek, akik azt a keveset is a halálba küldik
a játékban talán az a legzavaróbb, hogy egy közepes országgal csak sodródsz, tehát ha a nagytestvér elemében van, akkor te is tudsz haladni, de ha vesztésre áll, akkor téged is fellöknek, csak pár olyan ország van, aki ügyesen haladva önállóan is tud dolgozni (de akkor is a nagyok harcát használja ki, már csak azért is, mert magas a semlegesség és a vh már elkezdődik, amire háborút tudsz indítani)