-
Hucsek #6153 Üdv!
Újabb kérdésem lenne.
Németországgal vagyok és mindenképpen azt szeretném, hogy a Nacionalista Spanyolország elfoglalja a teljes Spanyol területeket.
Természetesen elfogadtam a Condor Légió Eventet, de ezen kívül még mit lehet csinálni? Nyersanyagot ugye nem küldhetek. Megpróbáltam azt, hogy engedélyt kértem belépni az Olaszok területére és onnan átküldeni a bombázóimat, hogy segítsenek (természetesen a Spanyol barátainknak is megkértem az áthaladásra). Ráadásul már az angolok is megjelentek Dél-Spanyolországban. (vagy lehet, hogy eddig is ott voltak csak én nem vettem észre őket)
A tervem az lenne, hogy miután segítettem a Spanyoloknak, onnan indítanék egy gyors Armored Car divíziókkal ellátott hadsereggel támadást a Franciák ellen, (őket is olaszországon keresztül hajóznám be Spanyolországba) miközben indítok egy támadást a belga határon keresztül, úgy hogy ezen felül három ejtőernyős divizíóm várja a Maginot-vonal pillanatnyi üresedését.
Tehát ha bukom Spanyolországot akkor bukom ezt a három lépcsős tervet (ami lehet, hogy alapból bukta, de csak így fogok tanulni) :D