-
pocoksari #6141 osszeszedtem kina maradekat, minden kis orszagot begyujtottem
a nemetek megtamadtak a ruszkikat, gondoltam ha nem is sok, de valamennyi kis nyersit, mp-t es ic-t el tudok hozni meg addig a policyk maxon mehetnek...moszkva eleste elott kb. 2 honappal tamadtam meg a ruszkikat...amit nem sejtettem, hogy ez 3 eves haboru lesz es a ruszkik 3szor meg visszafoglaljak moszkvat mielott megadjak a nemeteknek magukat...a nemeteknek a nyugati terulet kellett(a kaszpi tenger es az aral tonal talakoztunk) amit megkaptak, mivel en addig a tobbi terulet varosait elfoglaltam, igy megkaptam a tobbit, vegulis nyertem
japan elesett, ugye a kominten mar nincs meg, igy tamadhatom a nemet- olasz es az amcsi-brit szovetseget is...1944 vegen jarunk...a nemetektol a valtozatos es eros szarazfoldi, a szovetsegesektol a hatalmas flotta es invazios kepesseguk miatt tartok...del-azsiat mondjuk -koszonhetoen a felszabadulo nemet seregek feltetelezett tamadasnak- konnyen elfoglalhatnam, de nyugat oroszhon is jo celpont...mondjuk mp-re most feltetlenul nincs szukseg...nyersi meg ipar kellene (gyarat eddig egyet sem epitettem)