-
pocoksari #6101 na, kicsit ezzel is játszom...gondoltam
németekkel normálon
szépen türelmesen megvártam ausztria és a csehek beolvasztását, majd 39 aug. közepén hadat üzentem a lengyeleknek, szépen levertem őket, beneluxot, franciákat, dánokat, norvégokat és a svédeket meg svájcot, olaszokat nem hívtam harcba, hogy afrikában ne kapjanak ki, amikor meg maguktól jöttek elég erősek voltak egyiptom és a közel-kelet ellen...meg a görögöket verték le
kidroppoltam és levertem a brit szigeteket (íreket hagytam) összepakoltam egy kicsi (kb. 50k fős) inváziós csapatot és elindítottam india felé
közben (kb. a brit invázióval egy időben kínának is hadat üzentem, hogy a jappók kb. egyszerre végezzenek velem meg legyen még MP-jük)
a seregek szépen felsorakoztak a szovjet határon, repcsiket átpakoltam mind ide...
a Vörös-tengeren járt az indiába tartó flotta, amikor bevillant a szovjet hadüzenet...azt hittem, hogy agyf@szt kapok (1940 októbere volt)...mondom mindegy, van 1200 manpower, a gyártási lista szépen töltve, 50 feletti a leadership, techben biztosan jobb vagyok, seregre a csuszka 2:1 arányt mutatott kb. a javamra, london elfoglalásával a raktárak tele, több, mint 600-as iparral, légierőm nagyobb, az összflottánk szintén, ha a kis csatlósokat (magyar, jugó, román, bolgár, olasz, szlovák, spanyol, majd később még finn és portugál) meg a japán (+csatlósai + yunnan) seregeket is beleveszem, akkor kettétépem a vörösöket, ráadásul egyedül voltak (ugye USA még seholsem volt és az indiai invázióm 1 hónapon belül behúzta az angolokat, amitől elesett lényegében az összes szövetséges és Japánnak is ennyi idő kellett kína ellen)...ráadásul kapom a destinyt is
a nagy lóf@szt, kétszer úgy kikaptam (pontosabban nem vártam meg, hogy agyonverjen)...nem igazán értettem, hogy miért...vagyis erősen az ellátmányhiányra gyanakszom...de ugye nagyobb sereg kell, mint a ruszkiknak, de azt meg nem bírja az infrastruktúra, pedig a szövetséges seregeket ígyis a román határra kértem, hogy ne előlem egyék el a szajrét...pedig elértem nagy nehezen a finn határt és a japánok is szépen felfejlődtek (jó, tiszta gáz volt, túlerőben éppen elértek a mongol-szovjet határt 1 év alatt)
a második próbálkozásnál, akkor léptem ki, amikor az USA beállt a komcsik közé...a rohadékok
jól felhúztam magam, beléptem a ruszkikhoz, feloszlattam a teljes seregüket, mondom akkoris látom moszkvát elesni...400km-t 4 hónap alatt tettek meg (lehet, hogy kézzel kellene vezérelni, de ahhoz még nem értek és egy ekkora fronton nem biztos, hogy célravezető lenne)...körbeállták moszkvát az ellátmányhiányos embereim, azt hittem felkötöm magam...elesett moszkva, erre semmi, a szovjetunió sértetlen, engem meg truceal kitessékelnek az országból...itt durrant el az agyam