-
csigott ezredes #5914 36 -july Berlin
37 - Italy
37 - France
aztán olyan súlyos manpower mínuszom lett, hogy nem tudtam csak a kicsiket elfoglalni: Lengyel, Spanyol, Portugál, Balkán
38 - Itt kezdtem helyrejönni, Török, Afrika -Saudi térség, Skandinávia
közben az AXIS teljes kiesése miatt(36) a szövetségesek beléptették az USA-t(nem monitoroztam a saját kémekkel), és ő húzza az Angolokat + folyamatosan partraszáll, meg van 37 leadershipje(a játék eleje óta)-nekem 39-re csak 32(túllőtt educationnal is)
Anglia kemény, hihetetlen módon tart véderőt, nyomja Afrikat, Sziciliát elfoglalta, csak bennrekedt, mert közben elfoglaltam Suezt és Gibraltárt. :D
Szóval most '39 készülök az Oroszokra,(csak nincs hadvezér:X szóval kb-30% eleve), aztán közben ŰAngliát muszáj elfoglalnom, mert Anglia+USA együtt sok lesz(azonkívül már Japánt fűzik-bár már kapcsoltam és próbálom megállítani)
Az Orosz frontot úgy tervezem: (valaki játszott Németország vs Világot és használt erődöket tőle az ötlet - mikre jó a fórum), hogy erődőkkel(jelenleg 3asak) védekezek egy darabon aztán bekerítem és win.
Flotta:
Szintén valaki írta a Carrier groupos taktikát(CV + CL), hogy olcsón meg lehessen úszni, az egész flottát, eddig 4 CVL és 2 CV meg rengeteg light és heavy cruiserem van(melyek lebontásra kerülnek csak a practical meg a fejlesztések miatt építettem)- úgyhogy kell még 2 év valami rendesre(Amcsi Japán ellen valószínű)
És Unity:
a stratégiai bombázóit kis gruppokal támadtam, és freepress(+20% NU changes), meg 1 miniszter(+10%), szóval elég jól sikerült a unitym most lett 80% fölötti, ami heavy industry emphasis lehetővé tette(+Supply+IC eff - tehát gyorsabban gyártasz ami jobban megéri mint a 5% IC elvesztése - mixed, vagy consumer)
Ha valakit érdekel feltöltök állásokat a választék:
- Németország Berlin elfoglalása '36 july(itt még sok teendő van mert nem kapitulkált a főváros után
- van egy jó Olasz után - teendők készülődés Franciaországra és a Balkánra
- Francia ország elfoglalva
és ezután elfáradtam és nem ment túl jól szerintem lehetett volna gyorsabban...
- meg a most ahol tartok('40) teljes EU + Afrika teteje + Saudi Arabia
teendők: készülődés Anglia(utána Canada vagy Mexico- hídfőállás Amcsi ellen) csak kell flotta talán 41.
- És az Orosz maci - na ŐŐŐ aztán kemény 6-7 fullos brigádja van minden határ menti sávon, szintén talán 41 az offenzíva.