-
csigott ezredes #5906 Pár benyomás a kiegről:
új combined arms bonus és armor
================================
Nekem tetszik több színt visz a játékba, bár a tankokat nem nagyon lehet kihagyni(+15% CA bonus-fejlesztve), és a páncélzat miatt muszály, ezért SZERINTEM a tuti egységek:
normal gyalogos: 3 inf + AT(piercing attack miatt) + Arty
védő gyalogos: 3 inf + AT + Engi
gyors gépesített: 1 LArm + 2Mech + TD(vagy SP arty vagy AC) + Engi
itt több választás van vagy a TD sebességét húzod - vagy a light tank ágyúját és akkor kihagyható TD, vagy nem támadsz vele nehéz tankot :D
közepes páncélos: 2Arm + 1Mech + Sp arty + engi
a sima közepes harckocsi rendelkezik megfelelő lyukasztóerővel ezért nem kell TD, helyette mehet más
nehéz tank is nagyobb szerephez jut, nincs tapasztalatom bennük(soha nem építek) - nem tudok nyilatkozni :/
Új inváziós rendszer:
=====================
Az Ai sokkal jobb(Magyarország vs világ 1939-re megvolt Europa és azóta folyamatosan partraszáll hol itt hol ott -nem kis erőkkel) tehát az AI ha lehet ilyet mondani ügyesen rakja
Viszont: van 2 új partraszálló egység, szerintem ez felesleges volt nem itt bővíteném a játékot, mire odaérsz ahol partraszáll már ugyis késő, - egyetlen hasznos dolog amit csinálnak hogy tengeri csatában először ők süllyednek, ezért kár volt..
Strategic redeployment:
=======================
most már nem lehet támadás alatt lévő provinciába szállítani -előtte leáll és manuál megy - ideje volt
Partizán rendszer(előző kieg asszem)
====================================
probáltam Lengyelországgal, de semmi értelme: köszönjük a fejlesztésbe tett energiát...
Leader traits:
==============
Jó tetszik bár lehetne több cucc(desert fox etc). Elsőként ha minden országhoz még írnának leadert, azt köszönném meg mert a fél Magyar hadseregre már nincs, és még csak '39 most kezdődne a gyártás)
Amúgy elég jó lett kieg, csak sok a felesleges dolog..