• Tiger20
    Ja igaz, a 2 (modularitás és techteam) valóban nem ütközik.

Igen, csak ehhez mindenféleképpen az kell, hogy különböző gyárak legyenek. Hogy különbséget lehessen tenni melyik mit gyárthat.

Én régen sokat gondolkodtam ezen, és egy olyan modell jutott eszembe hogy többféle gyár (3-4 féle elég) és megvan melyik mit gyárthat milyen hatékonysággal, amit egy fileban moddolni is lehetne, ezt egy sima mátrix is le tudja írni.

Szóval tankgyár is gyárthatna bizonyos büntetéssel repülőt, de nem lenne nagyon hatékony.
    Illetve lehetne olyat hogy átállítani a gyárat, ami időbe, pénzbe stb kerülne.

Ez egy általános, rugalmas modellt adna, ami speciális esetben még a sima HOI2-s gyártási modellt (= egy féle IC) is vissza tudná adni, szóval mindenki jól járna.:))

Mondjuk szerintem nem kéne túl bonyolítani, hogy 30-féle gyár, külön gyártok csapágyat, meg csavaranyát stb :DDD
    Elég 3-5 gyár, már az is jó közelítése lenne a valóságnak.
    HOI úgyis főleg harcról szól.

Ja a legjobb az lenne ha magát a diveket is én állíthatnám össze miből álljon. Amúgy ez tervben is van HOI3-ban, hogy különböző brigádokból lehessen összerakni az egységet.