• Light
    Helló újra!

Helyesbíteni szeretnék egy pöttyet azon, amit írtam legutóbb: miszerint a játék Legend-en nem olyan nehéz.
    A Hangar-nál (13. terület, azt hiszem) tartok most, és eddig össz. 2 pályát hagytam ki carrier módban, Legend-en, a többi megvan.
    Összességében a helyzet: nagyon relatív az, h legnehezebb fokozaton a gép milyen 'ügyes' (és h mennyire lövi ki magát az első 5 helyezett a startnál, ugye..:).
    Pl. a truck-oknál megvettem egy olyan masinát, amivel az általam írt 1-1,5 km ki is autózható, Legend-en!
    Ezzel szemben a quad-oknál többnyire vért izzadok, h első legyek. Az ellenfelek 20-30 m-re loholnak tőlem, és ha egy kicsit is hibázok, akkor a teljes mezőny leelőz azonnal. Szval adrenalin a tetőfokon:).
    Szval beállítottság és pálya kérdése is, h milyen könnyen lehet versenyt nyerni.
    Ezzel szemben ami tuti, h Expert-en bárhol könnyű győzni 300-400 m előnnyel, a Rookie-ról meg nem is beszélve..:)

+ megjegyzés, h némely challenge-n nem is értem, h miként lehetne győzni, annyira irreálisak sztem a feltételek (kb. 4-5 ilyen van).

A játék nekem bejött, bár ezt írtam régebben is; sztem teljesen korrekt és megérdemelt említeni a Codemasters többi nagy neveivel, a Dirt-tel és a Grid-del együtt.