1029
-
#949 Nekemis ilyen vgam van és se ugyaneza driver és semmi baja az fpsnek. -
ToM1113 #948 Sziasztok!
Az miért lehet hogy ma mikor feltettem a FUELT, elkezdek vele játszani, és van frankó 40-80 fps em, ugrattam egyet ( csak ugy szabad kóborlásba) paff fps em lement 2 re, onnantól kezdve 1-2-3 fps, kilépek nagy nehezen....
Egy mási kalkalommal amikor inditottam már a bevezető videónál ezt csinálta, egyszerűen a codemasters felirat jött be 1-2 fps el.... más gameknél nem csinálja ezt a gépem.
Hd4850 1gb, 9.7 driver... régivel is ez volt, ott még a textúrák is szarok voltak, az most talán jó. valami patch a játékhoz? -
gyupee #947 directXet és vidkari drivert frissítsd. lehet segít -
#946 Nem mondtam hogy azon múlik csupán tényeket közöltem. -
#945 Nekem GeForce van, és nem tűnik el. Nem azon múlik sztem. -
#944 Tesómnak geforce kártyával eltűnik és vissza sem jön,nekem atival meg teljesen jó. -
#943 hali valaki tapasztalt ojat a fuel-el hogy eltunik a textura de kis idö mulva viszajön.Ez bug lehet?vagy mi a fene -
#942 Bár most már mind1 is, mert egyik ismerősömmel közösen küzdve végülis feloldottam mindent. Lehet törlöm is a játékot, mert egyéb motiváció nincs már, hogy játszak vele, annyira elunalmasodott a totális kijátszás közepette. :S
Ha 1nsane fizika lenne, akkor még lehet évekig fent lenne, de így lassan már gyerekjátéknak tekintek rá (végülis az is). -
#941 nem-e? -
#940 Nemhiszem h nemhiszel nekem. -
#939 A játék saját beépített trainer-jét kell csak aktiválni, minden kliensben megtalálható.
Az Achievementek közül is felold néhányat. (mivel azt hiszi, hogy végigvitted) -
#938 Nem hiszek neked. Achievementeket pl hogyan? -
#937 Mindent. -
#936 Hogy értve mindent? -
#935 Hmm ez nem válaszként akart menni. -
#934 Találtam hozzá cheatet ami mindent felold,ha valakit érdekel írjon és belinkelem. -
#933 Na, mivel multiban szinte senki sem játsza a játékot, engem meg érdekelne 2 db achievement, arra gondoltam, hogy aki még szintén gyúrna az achievementekre, az írjon, mert van egy módszer amivel pár perc alatt megszerezhető mind a kettő. Van egy 3 másodperc alatt összedobott, 20 méter hosszú pályám, amit folyamatosan ismételgetve egyszer az egyikünk győzve, máskor a másik, gyorsan megszerezhető az achievement mindkettő félnek. -
#932 A multiplayer-es achievementek közül az "A prophet in his own country" és az "Underground brotherhood" érdekelne, hogy azokban a "Custom" az tulajdonképp mit jelent. Csak azt, hogy mint maga a multis játékmód, hogy van ugye a Ranked és a másik, azon belül a Custom game, vagy pedig a Custom game-en belül csak egyedileg szerkesztett pályák az érdekeltek? -
gyupee #931 nincs másik eredeti LIVEos játékom :S :D -
#930 Újratelepítettem az XPm,elmentettem a mentéseimet,hogy tudom berakni?Mert a játék valahogy nemlátja. -
#929 Megy, csak egy másik eredeti LIVE-os játékod CD kulcsát kell megadni. -
gyupee #928 online megy warezzel? -
#927 OMG, pont most, verseny közbe tapasztalok még említésre való dolgokat. Csapattársam véletlenül szakadékbe csúszott, de attól még velem párhuzamosa halad előre...a sziklás, 80 foknyi meredek útvonalon. Aztán meg egy másik egy hajtűkanyart kicsit benézve, nem fordult be orral az út irányába kellő mértékben -> egyhelyben hirtelen fordult vagy 150 fokot. :D -
#926 Pár "Szerintem" kategóriás tippek, észrevételek játékmenet szempontjából:
Mesterséges intelligencia (csak is a legnehezebb fokozatú AI-val van tapasztalatom):
Tipikus arcade AI. Személy szerint nincs is vele semmi bajom sem, végig tudnak meglepetéseket okozni, legtöbbször fej-fej melletti, cél előtti utolsó méteres helyzeteket produkálni, ezáltal igazi izgalmat produkálni.
Viszont ilyen féle AI-t még nem láttam: Legtöbbször végig együtt halad a csapat, viszont néha csoportokba verődnek. Sajnos eléggé scriptelt az útvonaluk, önállóan nem nagyon tudnak utat keresni. Csak ekkor térnek le az útról, ha nagyon egyértelmű, hogy ott nagyot lehet vágni. Ezért van az, ha sűrű checkpoint-os verseny van, nagyon izgalmas versenynek nézünk előre, viszont ha Több 10 km-es verseny van, ahol elvétve van néhány checkpoint, keresztül, kasul minden árkon, füvön, bokron át, nagyon le lehet őket hagyni. Legutóbbi versenyemen 7 km-re hagytam őket magam mögött.
Út közbe nem hibáznak, csak azoknak a tereptárgyaknak hajlandóak nekimenni, amiket több 100 méterről látni lehet. Ha szakadékba esnek, 1-2 másodperc múlva ugyanazzal a lendülettel ugratnak vissza a szakadékból (lol)
Tippek:
-Ne lökdösődj, szinte sohasem éri meg!
-Akármivel mész, ha az utadba kerül bármilyen cserjés is akár, aminek látni, hogy szára van, messze kerüld el, mert még csak elhajlani sem fog, ellenben totálkárossá teheti még a legvérszomjasabb Monster-edet is.
-Ha egy fa előtt ugrató van, nyugodtan ugrass neki a fának (ha nem motorral vagy), mintha ott se lenne a fa, keresztülrepülsz rajta
-Amint olyan helyzetbe kerülsz, hogy csak az R betű menthet meg, ne habozz a megnyomásával, mert képes a játék ugyanott megszülettetni, ahol legutóbb voltál.
-Fontos a megfelelő verda kiválasztása verseny előtt. Érdemes megfigyelni, milyen útviszonyokat ír az infó. Ha pl "benne van az offroad szó, akkor érdemes olyan kocsival indulni, aminek ez a tulajdonsága max-on van. Még akkor is, ha van egy "fele offroad, fele aszfalt", jobb végsebességű-gyorsulású kocsid. Nem mindig a leggyorsabb a legjobb.
-Ha egy nem-maximum offroad-os járgánnyal mész, akkor lehetőleg, ha nem muszáj (vagy ha nem nagyon előnyös levágás előtt vagy), maradj az úton, ellenben ha a terepviszonyok nem túl kedvezőtlenek, nyugodtan mehetsz égbe világba, csak a környezeti akadályokra kell figyelned.
-Nem szükséges nagyon a hordók felszedésével szarakodni. Ha kötélidegeid vannak és végigjátszod a játékod, elég pénzed lesz úgyis minden járgány megvételére. -
#925 GameHunter Team magyarítja a game-et!
"A FUEL szövegeinek a 60%-a van már lefordítva."
-
Light #924 Helló újra!
Helyesbíteni szeretnék egy pöttyet azon, amit írtam legutóbb: miszerint a játék Legend-en nem olyan nehéz.
A Hangar-nál (13. terület, azt hiszem) tartok most, és eddig össz. 2 pályát hagytam ki carrier módban, Legend-en, a többi megvan.
Összességében a helyzet: nagyon relatív az, h legnehezebb fokozaton a gép milyen 'ügyes' (és h mennyire lövi ki magát az első 5 helyezett a startnál, ugye..:).
Pl. a truck-oknál megvettem egy olyan masinát, amivel az általam írt 1-1,5 km ki is autózható, Legend-en!
Ezzel szemben a quad-oknál többnyire vért izzadok, h első legyek. Az ellenfelek 20-30 m-re loholnak tőlem, és ha egy kicsit is hibázok, akkor a teljes mezőny leelőz azonnal. Szval adrenalin a tetőfokon:).
Szval beállítottság és pálya kérdése is, h milyen könnyen lehet versenyt nyerni.
Ezzel szemben ami tuti, h Expert-en bárhol könnyű győzni 300-400 m előnnyel, a Rookie-ról meg nem is beszélve..:)
+ megjegyzés, h némely challenge-n nem is értem, h miként lehetne győzni, annyira irreálisak sztem a feltételek (kb. 4-5 ilyen van).
A játék nekem bejött, bár ezt írtam régebben is; sztem teljesen korrekt és megérdemelt említeni a Codemasters többi nagy neveivel, a Dirt-tel és a Grid-del együtt. -
oohyeeah #923 Nálatok nem volt olyan,hogy mikor free drive-ba találsz challenge-t,elindítod bedobja róla az infokat aztán nem reagál semmi gombra.Se elindítani nem tudom se kilépni belőle.Egyetlen opció alt+f4 -
mans #922 Végülis sikerült elindítani,csak a másik exe vel,5 percet volt a merevlemezen,sajnos nem tetszett. -
#921 jaja :P -
#920 meg a vga drájvert is frissítsd ha nem tetted meg :) -
#919 9-et. ez lemaradt :) -
#918 rakd fel a legújabb dx-et. hátha... -
mans #917 Helosztok
Felraktam a játékot a repack változat van meg,indítom és nem bír betölteni csak villog a kép,aztán a végén kiírja hogy direct 3 d hiba,valakinek van 5lete? -
jah hát jah. engem egy monster truck versenyen idegesítettek a kövek amiket nem láttam. azt a versenyt harmadszorra sikerült megnyerni -
#915 mert egy domb volt oldalt és nám lehetett látni tőle a kapukat
vagy csak nem vettem észre, ez valószínűbb, a lényeg hogy jól rácsesztem -
#914 nem tudtad hol kell lefordulni 200 méterre? lol. azt hogy csináltad? 200 méterről már lazán látszik hol a cél. mért nem vágtál át a terepen? -
#913 ha igen, az utolsó dolog amit említettél engem is rohadtul idegesít néha
volt egy endurance versenyem, 20 percig tartott ha jól emlékszem és komolyan a céltól 200 méterre kb mentem túl, nem tudtam hol kell lefordulni az útról, mert ugye a szuperjól használható kistérkép annyira nem segített akkor (még az elején tartottam) és beelőzött mindenki :c
amúgy most túl vagyok egy vindóz reinstallon, Livebe meg már ugye nem vagyok bejelentkezve és kéri a serialt amivel eddig nám kellett foglalkoznom -
#912 A textúra szétesős hibára van már valami megoldás?:S -
CamelX #911 Meg lett már írva jópárszázszor, le kell venni a hardware-es gyorsítást a hang és audioeszközök beállításaiban és a probléma megszűnik -
EK1TEP #910 Igen!
Rakd fel a 9.6-os drivert!Ha meg ki jön a 9.7, akkor azt is !