Bárki bármilyen dolgokt tud és akar írni, közzétenni, ami előrébb viheti a mai helyzet kialakulásával kapcsolatban felállított elméletet, ne habozzon. Így fogjuk mi továbbvinni az evolúciót !
  • dronkZero
    Ja, még ez:
    "Felejtsd el most egy kicsit a DNS-t. A komplexitásnövekedés leolvasható az egyszerű bológiaszrtáros törzsfa-ábráról is. Alul vannak az egyszerűek, feljebb a bonyolultabbak, legtetején a legfejletteb, legbonyolultabb élőlény ezen a bolygón, az ember. "

Szerintem _azt_ a törzsfát felejtsd el, általános iskolában nagyjából szemléltetésre még elmegy, de később már inkább ilyen.
    Nincs "bonyolultsági" sorrend, aminek az ember lenne a teteje. A ma élő állatok mind egymás _mellett_ vannak, "lent" csak a kipusztult fajok vannak.

Ez _alapvető_ tévedésed a témában.

De ha nem így gondolod, akkor mond már meg melyik "nagyobb komplexitású", a kutya vagy a macska?

"Ga fejbelősz egy gazellát, csak igen kis mértékben váltóztatod meg a szervezettségét,"

Az elején. Ami aztán néhány óra alatt drasztikus változásokat hoz.

"Helytelen. nem kell semmit kizárnod amíg nincs a témában kellő áttekintésed."

Nem. Nem kell áttekintés a _témában_, ahhoz, hogy egy konkrét elképzelésről megállapíthassam, hogy hatásvadász kóklerség-e.
    Mert a világon nem csak "a téma" létezik, van már egészen használható tapasztalatgyűjteményem a világról és a működéséről, és ha valami ennek alapvetően mond ellent, az kuka, függetlenül attól, hogy mennyire meggyőző.

Egyébként rengeteg érvet hoztam, ami _engem_ meggyőzött az evolúció helyességéről, ezekre nem nagyon akartál reagálni még.

Egyetlenegyre szeretnék választ, harmadszor kérdezem:
    Az ID hogyan magyarázza a hibrideket?

De mindegy, úgysem válaszolsz, most sértődötten hüppögés van soron.