Melyek azok a játékok amelyeket szivesen látnál a mostani korszerü grafikával,de a régi pályákkal és történettel.
-
Örülök hogy nem okoztam csalódást xD
Az oldal még megvan, de már nem üzemel.
Nem frissítem, és a forum adatbázis is teljesen megdöglött. Anno akkor álltam le a dologgal mikor a tárhelyet amin tartottam a cuccokat, visszakérték (mellesleg ingyé kaptam szal 1 qrva szavam sem lehet :D)
Letöltési linkek huhh :) Azoknak az oldalaknak ahonnan ezek származnak, kb 95%-a már rég megszűnt.
De 1-2nek elmondom a nevét, hátha a google jó barát :)
- A quake1 módosításért a Tenebrae engine felelős, plusz egy majd 4gb-s textúrapack (na ezt nem tudom honnan lehet beszerezni. Mikor anno letöltöttem, már másnap törölték is a tárhelyről)
- A quake2-t a @Berserker motorral alakítottam át, plusz a netről szinte darabonként összekapart textúrákkal.
Doom2/Doom1: jDoom motor + szintén több gigányi textúra pack, amit megint csak passzolom hogy honnan.
- Duke nukem 3D: eduke3D motor + High resolution pack + hozzáraktam a Doom3 bloom modot.
- Resident evil 4: Na ez a legkomplexebb. Csaknem 100 féle mod és textúra módosítás van rajt, amit nagyrészt a játékba integráltam. (szétkaptam az eredeti fileokat, és lecseréltem az újakkal, aztán újra összerak) Az ehhez való cuccokat 99%-ban innen szereztem.