Melyek azok a játékok amelyeket szivesen látnál a mostani korszerü grafikával,de a régi pályákkal és történettel.
  • fery02
    Amúgy na, fasza a Doom is, csak a felújított fegyverek teljesen elütnek a játék hangulatától. Én például azt a shotgunt, meg azt a minigunt jobban el tudnám képzelni egy Serious Sam-be például.
    A Resi 4-ről meg mostanában annyi mindent látok/hallok, hogy mindjárt letöltöm és kipróbálom, még annak ellenére is, hogy nem fps (semmi előző resivel se játszottam am). :(
    A felső kép csak annyival rosszabb szvsz, hogy túl világos (picit sötétebb, és fasza) az alsó meg túl sivár, bár játék közbe nekem fel se tűnne az a grafika se, hogy mennyivel szebb tudna lenni. Az úgy olyan Silent hill-es számomra, az a sivár, sötét képi világ, ami amúgy félelmetes is tud ám lenni. Szóval én úgy vagyok vele, hogy bár a felső kép szebb, én simán beérem az alsó változattal HORROR JÁTÉK esetén. Minden másik esetben inkább a felső kép képi világa. :)

Ez az oldal meg jól sejtem, hogy az a régi oldal volna, ahonnan rendesen össze voltak gyűjtve a cuccok az említett játékokhoz, csak később megszűntek, és most csak a Resi 4-el foglalkozik? (legalábbis másról nem találtam dolgokat, bár nem is mélyültem bele nagyon)