szerintem az alap konzolos játékok, (az ilyen auto aim gombos cod meg gomb nélküli magától játszó halo féle fpsek) felett állnak a facebookos gagyi játékok is, biztos hogy azokat választanám ahelyett hogy CSICSKA legyek és ne skillből játsszak vmivel ,rábízzam a műanyag pálcikák tekergetésére a meccsek kimenetelét :DDD + az mi hogy konzolon nincsenek serverek és mindenki lagban játszik? mint MW2 pc-ben :DDDD olololol, kb az a szint mintha felmennék egy rendes játékban amerikai serverre :DDD jó élmény. csak nem fogjátok fel mert kivettek meg elmismásoltak minden reflex igényt amivel fel lehetne mérni, egy full random bohóckodás az egész.. és hiába mondod hogy nem, aki játszott pc-n ilyen körülmények között, meg egy 15 pinges dedi serveren vmivel életében, az tudja hogy egy faszság amit mondasz, hiába látod folyamatosnak, olyan szintű lemaradások lehetnek az adatcsomagokban.. nem is csodálom ezeket a bohóc "montage" public konzolfrag videokat amivel tele van tömve a youtube, mindenfelé mellélőnek codban és beadja az aim meg a lag kombó :DD
a konzol egyszerűen egy szar, a slacker kis köcsögök kifogása mert nem képesek drivert telepíteni, se rászánni időt egy játék elsajátítására
nyilván mindig több noskill faszláma lesz mint jó játékos, igazából én hálát adok az égnek hogy a konzol egy elkülönített állatkertként funkcionál ezeknek, így és épp elég csaló meg játékromboló hülyegyerek rohangál a pc-s online játékokban, el se tudom képzelni mi lenne ha hirtelen megtízszereződne a számuk