17438
-
#17158 Uj Eve video, Dust 514 es Incarna keverek.
-
#17157 Javaslom a muvelodest. :D
-
#17156 ha jól emlékszem a crysis1et is sokan szidták annó mert egyszerű, lineáris volt, lehet nézegetni a crysis1 topicot is... -
#17155 Javaslom a youtubes videok megtekinteset amik a ket motor osszehasonlitasat jellemzi. Aztan rajosz, hogy a konzol valoban elavult :D -
RYO21 #17154 Hát a crysis 2 "no comment" kategória. A széria meggyalázása. Ez nem Crysis, hanem csak C! És ez mind a konzolok miatt van! -
#17153 LOL, a crysis2 topicban valaki komolyan megkérdezte, hogy melyik erősebb az advanced vagy a hardcore, mert nem lát különbséget, ennyit számít hogy a pc fejlett, a konzol "elavult"? Akkor miről beszélünk? -
Although #17152 Gondolom a sony csak az érdekeinek védelme miatt lépet be :) Ez szokása a fajtájuknak :) -
Although #17151 Tehát a Sonynak is érdeke lehet a pc platform visszafogása mert ha túl erős lenne kevesebben vennének konzolt vagy csak pc-t vennének gondolom ez az szempont amit T. topic társ írni akart. De végülis mindegy mert az igényszint csökkenésével úgyis csak konzol szintű játékok lesznek mindenhol :) -
#17150 Csak mondjuk nem teljesen tiszta, hogy egy Sony meg egy NVidia hogyan lehetnek "egy oldalon", homlokegyenest eltérő érdekekkel?
Mondjuk a jelek szerint nem is nagyon jött be a dolog... -
Reg5 #17149 Ebből melyik való PC gamingre? -
Although #17148 Egyébként az egész világ erről szól,...olajcégek, szoftver fejlesztők, mind ezen szisztéma mentén mozognak -
Although #17147 PS, PSP :) -
Reg5 #17146 A Sony mit keresett ott? -
#17145 Mondjuk erős a gyanúm, hogy éppen arról szólt ez a szövetség, hogy hogyan fogják vissza a PC-t, hogy a konzolok ne tűnjenek mellette túl szarnak... Ha a Sony és a Microsoft is benne volt, simán megvan erre az esély. -
Ry0K3N #17144 Lényegében nagyon jól csinálták a semmit -
#17143 És ez egyébként mi a tökömet csinált? Mert a feloszlásáig soha egy rohadt szót nem hallottam róla... -
#17142 Tovább gyengült a PC Gaming Alliance
"Valami komoly baj lehet a PC Gaming Alliance háza táján - sorra lépnek vissza az alapító tagok." -
High end PC #17141 Hát igen, jó lenne, ha történne valami ezen a fronton. -
Gyuszopapa #17140 Linket légyszíves. -
#17139 -
AMD: a DirectX fogja vissza a PC-s fejlesztőket
Az AMD egyik vezetője szerint ahhoz, hogy a fejlesztők kihasználhassák a mai PC-k összes erőforrását, a DirectX-et kellene megkerülni. Az illusztráló indok rém egyszerű: néhány számítógép tízszer olyan erős, mint egy konzol, a játékok mégsem néznek ki tízszer jobban rajta.
"Vicces. Gyakran legalább tízszer olyan videokártyánk van, mint az Xbox 360-ban vagy a PlayStation 3-ban, és a játékok mégsem néznek ki tízszer olyan jól" - kezdte érvelését Richard Huddly, az AMD fejlesztői kapcsolatokért felelős vezetője, aki szerint a DirectX korlátozza a játékkészítőket a PC-k erőforrásainak kiaknázásában.
Az üzenet egyértelmű: a DirectX-nek ideje lenne búcsút inteni, és Huddly szerint ezt a véleményt több fejlesztő is osztja. Ahhoz ugyanis, hogy a csapatok teljes kontrollt kapjanak a gépek fölött, a lehető legmélyebb szinten hozzá kell férniük a hardverhez, és meg kell adni nekik a lehetőséget, hogy innovatívak tudjanak lenni.
Huddly szerint 2002-ben, a shaderek bemutatása után azt remélték, hogy a játékok változatosabbak lesznek, ennek ellenére mindenki ugyanúgy használta őket, s az egyes programok mind ugyanúgy néznek ki. Huddly azt is elmondta: egy 3D API, mint a DirectX biztosítja, hogy a játék kódja minél több hardveren elfusson, így a shader eszközökhöz történő hozzáférés nyilván terhet is jelentene a csapatok számára, ugyanakkor előny is származna belőle. - GK -
Gyuszopapa #17137 -
Although #17136 Utóbbi egy év történései alapján az az érzésem megfordul a trend és most már konzolokról konvertálják a játékokat pc-re. A pc-s játékok előnye, legalábbis voltak ilyenek is, hogy van mélységük, tartalmuk esetleg mást is hoznak mint hentelést Az eltűnni látszik. Persze vannak még, Obsidians, Paradox, Bethesda, etc. Szóval kíváncsi vagyok hogy a trend megállítható e vagy mellékplatformmá süllyed. Persze ez talán köszönhető a nagyon erős warez tevékenységnek is. Érdemes lenne figyelni a Witcher 2 készítőivel készített interjúra is. Tehát érdekes kérdés ez. Részemről nem veszek semmilyen konzolt. Ha a minőségi pc-s játékok eltűnnek maradok a könyveknél meg a kerékpárnál. -
#17135 újabb nagy fejlesztő áll ki a PC mellett -
kissssss #17134 nem csak a Blizzard, mások is tudnak érdekes módon pénzt termelni pc-n pl: Valve, paradox, CD Projekt RED,stb stb és még sorolhatnám. -
kissssss #17133 a fenébe XD -
kissssss #17132 むしろ日本語を学ぶ -
Ry0K3N #17131 http://logout.hu/cikk/tanuljunk_japanul_1_3/bevezetes.html -
#17130 esetleg akkor amikor játszok a last stori japán változatával a wiimen és nem értek valamit, de akkor is csak a kiadót szidom, hogy miért nem adják ki angolul ^^ -
#17129 Meg ki se jott es savaztak az a vicc, en pedig akkor megmondtam nekik, hogy a jobb reklamkampanynak koszonhetoen, az a next-gen konzolokhoz merten gyenge hardwerrel alazni fogja oket.
Akkor mar lehulyeztek en meg azota rohogok rajtuk emiatt, mert megint okosak voltak es megmondtak a frankot, mikozben engem igazolt az ido mind a PS3 es mind a Wii tekinteteben. :D -
Ry0K3N #17128 Az utóbbi 3 évben folyamatosan -
#17127 "Ti savazzatok a Wii-t allandoan,"
én, mikor? ^^ -
#17126 Fals adat ? DE most miert ? Nem fals csak elosztjak 20-al az eredeti szamokat es ugy probaljak a hulyeseget gyuruztetni a konzolosok fele, mintha 800.000 eladast produkalna egesz evben a PC-s ipar :DDDDD
Korrekt szamokkal dobaloznak allandoan, kivancsi lennek, hogy a konzolos eladasokat is vajon mennyivel kellene elosztani, hogy a valos szamokat kapjuk meg. -
#17125 Ti savazzatok a Wii-t allandoan, nem mi a simscity es tarsait, mi elfogadjuk, hogy ilyen ciimek is vannak a PC-n.
Szoval tessek csak szembesulni azzal, hogy a Wii viszi a palmat eladasban 2010-ben meg mindig a konzolos fronton es a csudigepek bevetele sehol nincs a PC-khez kepest.
Akkor mirol beszelunk ? Amugy beszelhetunk a szinvonalrol is, amit multiplatformositanak a konzolosok azok 99%-a kb a tomegy f*s kategoria minosegben az eredetihez kepest. -
Ry0K3N #17124 "akkor abbol kb ötször annyit adnak el egy konzolon mint pcn..." hülyeség nincs erre semmi konkrét alátámasztott adat a VGchartz meg nem veszi figyelembe a digit disztribet és túl gyakran mutat fals adatokat de ha alá tudod támasztani várom a linket hiteles forrásból -
#17123 Ha levonod a wiit, akkor vond le a farmvillet a simset és társait is, mert ha megjelenik egy multiplatofrm AAA cim, akkor abbol kb ötször annyit adnak el egy konzolon mint pcn...
a wiit se kéne teljesen levonni arra is vannak olyan cimek mint zelda, metroid, monster hunter 3, a hdkonzolokbol is le lehet vonni pl a kinect sportsot. -
Ry0K3N #17122 Mert a move/kinect szemét az mi aranyom? Itt meg nem látszik hogy facebook játékok lennének de azért keep trolling, nyomasd csak az az alátámasztatlan hülyeségeidet. Öröm nézni ahogy saját hülyeségeden röhögsz és lejáratod a másik tábort :D -
#17121 A mi erveink szanalmasak ? Mikozben a legbutabb kijelentest te tetted ebben a topicban ? :D
Osszkonzol bevetel a 4 fokonzollal, + a rengeteg tipusu marokkonzollal ~19 milliard ebbol kb a felet az altalatok semmire tartott Wii termelt. LOL
PC bevetel ~16 milliard egyedul. Akkor most osszehasonlittom a kb 9.5 milliardos Wii bevetellel akkor milyen aranyt kapok ? :D
Ha levonom a Wii-t es a masokkonzolokat a 19 milliardos kepletbol, akkor mit termelt a ket nagy az Xb es a ps3 ?
Ertem en, hogy ez kb lehet vagy 7 milliard a 16 milliardhoz kepest. De azert a PCs ipar ami haldoklik es amit elnyom a konzolipar. Na ez a lol megallapitas. :DDDD
Es akkor meg nem beszeltunk a jatekpiac legnagyobb szereplojerol. Hol is talalhato ez a ceg ? Legnagyobb bevetel PC, legtobb eladas PC. Koszonjuk Emese! -
#17120 szerintem az alap konzolos játékok, (az ilyen auto aim gombos cod meg gomb nélküli magától játszó halo féle fpsek) felett állnak a facebookos gagyi játékok is, biztos hogy azokat választanám ahelyett hogy CSICSKA legyek és ne skillből játsszak vmivel ,rábízzam a műanyag pálcikák tekergetésére a meccsek kimenetelét :DDD + az mi hogy konzolon nincsenek serverek és mindenki lagban játszik? mint MW2 pc-ben :DDDD olololol, kb az a szint mintha felmennék egy rendes játékban amerikai serverre :DDD jó élmény. csak nem fogjátok fel mert kivettek meg elmismásoltak minden reflex igényt amivel fel lehetne mérni, egy full random bohóckodás az egész.. és hiába mondod hogy nem, aki játszott pc-n ilyen körülmények között, meg egy 15 pinges dedi serveren vmivel életében, az tudja hogy egy faszság amit mondasz, hiába látod folyamatosnak, olyan szintű lemaradások lehetnek az adatcsomagokban.. nem is csodálom ezeket a bohóc "montage" public konzolfrag videokat amivel tele van tömve a youtube, mindenfelé mellélőnek codban és beadja az aim meg a lag kombó :DD
a konzol egyszerűen egy szar, a slacker kis köcsögök kifogása mert nem képesek drivert telepíteni, se rászánni időt egy játék elsajátítására
nyilván mindig több noskill faszláma lesz mint jó játékos, igazából én hálát adok az égnek hogy a konzol egy elkülönített állatkertként funkcionál ezeknek, így és épp elég csaló meg játékromboló hülyegyerek rohangál a pc-s online játékokban, el se tudom képzelni mi lenne ha hirtelen megtízszereződne a számuk -
Gyuszopapa #17119 Az a pc amin most játszom 100 ezer forintba fájt és van olyan nemrég megjelent játék amit full hd tv-n full hd felbontásban símán fut nem ilyen 1280x720-ba mint a konzoljátékok.Ja és ez a 100 ezer forint-ot 5 év alatt költöttem el úgy hogy 2006-ba vettem 60-ért gépet és azóta 40 ezret költöttem rá.Nem értem ezt az évenkénti gépcserés dolgokat hogy minek.