Zeitgeist - Korszellem
  • sandor8206
    #147
    Az a baj, hogy teljesen félreértelmezik amiket ezek a holokausztkutatók állítanak, megse hallgatják őket vita nincs holokauszttagadók és kész, bűn ennyi. Sose állították, hogy a németek nem tették amit tettek, gettó, zsidókérdés stb. egyetlen egy dolgot tagadnak, hogy 6 millió zsidót gázkamrában kicsináltak és elégettek. És ahogy említve lett az egyik oldalon csak tanúvallomások a másik oldalt bizonyítékok, melyekre senki nem ad választ csak lefasisztázás.

    Amúgy semmi gond nincs mindenki azt hisz amit akar, persze máshol nem!

    Az meg, hogy névre pontosan ki volt az áldozat felvetésedre egy példa. És ez tény, mert milliók láthatták.
    A nürbergi itélőtábla Auschwitzhoz 4 millió zsidó halálát kötötte, ezt egy emléktáblán szépen ki is lett rakva oda, hogy mindenki lássa. Ezt a számot és a táblát is lecserélték az évek alatt. 1995-ben 1.5 millió, majd 800 000, ill. valamivel 600 000 fölöttiről cserélték, végül 2002-ben 510000-re. Ennyit a bizonyított tényekről, 2002-ig a világ nézhette, hogy ott 4000000 embert kicsináltak, hát nagyon pontos adatok mi?
    + tavaly a Nemzetközi Vöröskereszt kiadott egy közleményt, hogy az ő véleményük szerint a 2. vh az összes náci koncentrációs-táborokban 271 301 ember halt meg, elég messze van a 6 milliótól még ha azt vesszük is, hogy biztos lelöttek, agyonvertek még pár zsidót, de gondolom nem 5 milliót, hogy kijöjjön a 6 millió. Keress rá nyugodtan!

    Amúgy mindenki azt gondol amit akar, csak az a baj hogy ezt valahol súlyos évekkel büntetik. Amúgy nem vagyok fasiszta, nem is érdekelnek a zsidók, csak szeretek olvasni történelmi dolgokat. Csak azért elgondolkodik az ember, hogy ha tényleg egy ilyen világméretű átbaszással van dolgunk, mi lehet még?