Másnaposnak tökre szar lenni
-
Szilveszterkor volt egy igazán nagy fordulópont az alkohol bevitel terén az életemben. Nagyon sok becherovkát és ipari mennyiségű sört sikerült bevinnem a szervezetmbe. Mindenzt üres gyomorra, nem is kellett több. Féltizenegykor(!!) bementem a lakásba házibulin, leültem a falnak dőltem, és K.O. Másnap reggel ébredtem egyik havernál. Ami idő kiesett pedig... Néha-néha egy momentumra felébredtem, hánytatás, stb. Jó volt, mert utálok hányni, de annyira részeg voltam,hogy semmit nem éreztem meg a kis 'mutatványomból'. Ellenben a másnap kegyetlen volt, reggel még kétszer hánytam, összehánytam a havernak a szép fehér hóval teli udvarát. Utólag is sry
Hazaértem, és gondoltam valamit eszek, de arra nem volt erőm, hogy rágjak. Szóval utána fejfájás, gyengeség midnen ami kell. Azóta nem iszom rövidet.:D
A másik pedig pont tegnap a SZigeten volt. Jamiroquai koncert előtt is iszogattuk a sört de szerintem akkor még nagyon vizezve volt, alíg sőt meg sem éreztem. Viszont a koncert utáni sör már igencsak beütött, ipari mennyiséget megittunk vmvr(Máté) barátommal és az lett az eredménye, hogy külföldieket faggattunk arról merre van a sziget bász, táncoltunk útközben, egymást támogattuk, és a lezárt metró előtt Jamiroquait énekeltünk. Nem vagyok rá büszke de szép este volt, minden klappolt.
Na srácok, csak így tovább! :D