Másnaposnak szar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Általában ha már elkezdõdik a buli, és a kaja mondjuk még csak 50%os állapotú akkor kell vigyázni mert hiába zabál be az ember késõbb, a kaja elõtt bevedelt piák nem nagyon érzik jól magukat fõlleg ha kaja után szintén megy 1-2 finomság 😊
Viszont külön olajat inni meg ilyen faxságok szvsz marhaság és persze pénzkidobás 😊
GanXstaZolee#2709
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
a zsír felszívja a piát. elvileg ha megiszol pár deci étolajat nagyon bírod a piálást (nem tudom ez miért jó, amikor manapság egy korsó sör 500 HUF). kevésbé elvetemültek zabáljanak be két doboz olajoshalat 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Hameg utána tolod be akkor korábban múlik el a másnaposság.
Chaos Anno Domini
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
GanXstaZolee#2709
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Szeressük a zacskós tejet
FIGYELMEZTETÉS: Az alkohol fogyasztása után csodálkozhat, hova a pokolba tûnt a melltartója.
FIGYELMEZTETÉS: Az alkohol fogyasztásának hatására azt gondolhatja, hogy suttog, pedig nem is.
FIGYELMEZTETÉS: Az alkohol fogyasztása a legfõbb oka annak, hogy úgy táncol, mint egy idióta.(ÉS nem én találtam ezt ki 😄)
FIGYELMEZTETÉS: Az alkohol fogyasztása okozhatja, hogy a barátainak állandóan azt mondogatja: szereti õket.
FIGYELMEZTETÉS: A alkohol hatására azt gondolhatja, tud énekelni.
FIGYELMEZTETÉS: Az alkohol fogyasztása elhitetheti önnel, hogy az ex-szeretõje majd meghal azért, hogy hajnali háromkor felhívja.
FIGYELMEZTETÉS: Az alkohol hatására azt gondolhatja, értelmes társalgásba tud bocsátkozni az ellenkezõ nem egyik tagjával.
FIGYELMEZTETÉS: Az alkohol hatására azt gondolhatja, misztikus kung-fu tudása van, minek következtében jól elláthatják mások a baját.
FIGYELMEZTETÉS: Az alkohol hatására reggel az ágyban másik oldalára fordulva valami nagyon ijesztõt láthat.
FIGYELMEZTETÉS: Az alkohol hatására az az illúziója lehet, hogy erõsebb, gyorsabb, és jobban néz ki, mint bármely másik ember.
FIGYELMEZTETÉS: Az alkohol hatására azt gondolhatja, hogy láthatatlan.
FIGYELMEZTETÉS: Az alkohol hatására azt gondolhatja, az emberek Önnel nevetnek.
FIGYELMEZTETÉS: Az alkohol hatására törés keletkezhet a tér- idõ contíniumban, minek hatására is az idõ szó szerint eltûnik.
FIGYELMEZTETÉS: Az alkohol terhességet okozhat.
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
persze ez is, mint minden a szervezettõl függ (nem a kisujjgyûrûstõl 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
csak egy pohár, jéghideg sör. hidd el rendbe tesz!
másnaposság ellen pedig a legjobb, hogy nem kell takonyrészegnek lenni!
tehat ha kurvara faj a fejed masnap szar a gyomrod akkor cukor cuccokat tomj magadba (de ezt is esszel)..hideeg cola mindig nyero
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
(nagy rocker létemre, szal télleg bevoltam álva) 😄
btw másnaposság ellen szvsz legjobb, ha felse kelsz xD nálam beszokott jönni! 😄D
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Hidd el, késöbb ha rákapsz ez még bemelegítés se lessz.
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
amúgy én voltam már olyan részeg, hogy másnap nem másnapos voltam, hanem továbbra is részeg <#idiota>#idiota> másnap poénból megszondásztattak rendõrségi szondával, elsõ befúvásra kiakadt <#idiota>#idiota>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Folyadéknak pedig olyan, ami nem képez savat. Víz, tej. Narancslé kizárva, ananászlé viszont mehet.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
ellenben minden, ami "pirin"-re végzõdik nyugodtan behevetõ piára/val! tényleg a legjobb megoldás, hogy lefekvés elõtt egy aspirin, másnap sok víz! nem cukros szarok, víz!
amúgy be lehet próbálni a korsó sört is! ugyebár a másnaposság egyik oka a pia megvonása, egy sör és máris jobban vagy. persze csak akkor, ha le bírod nyomni 😊
#27: na igen, ha kaja, akkor húsleves!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Amugymeg egyszerû, zabálj be totál zsíros kajákat mielött mennél a buliba.Elalvás elött meg vegyél be egy aszpirint kb 3deci vízzel.Ezzel már nemlessz bajod.
Igyál sok vizet, az a legjobb. Én a koviubit is szeretem, meg annak a levét, tök jól szokott esni. De csak érzéssel, különben kihányod az egészet 😊