• Panther
    Drága baba, illetve izé Aesir! :)))

Mi itt mind a kapitalista nagyvállalkozói szemlélet hívei vagyunk. Mindenért fizetünk, mint a katonatiszt. :))) Tehát nem mondtuk/mondtam, hogy ingyen kellene adni bármit is, hiszen nyilván megdolgoztak érte a fiúk.

Másfelől nyilván csak kétkedésünket fejeztük ki, hogy a Simbin ezután mit is fog csinálni és milyen alapokon képzeli el a jövőjét. Ez még homályos, egyelőre csak annyi biztos, hogy GMOTOR 2.0 a/b/c/d stb. alverzókkal feldúsított motor fogja kiszolgálni a következő Simbin szimulációt. Toyával egyetértek, hogy bármit csinálnak is ezután, az moddolásnak fog tűnni. (Gondolj a GTR2 konverziójára, ami remekül sikerült.)

Aztán, amit Alex mondott, az is egy az egyben igaz. Én is láttam egy, azaz 1db képet a Lizard engine-ből/ről, de az teljesen GMOTOR-nak nézett ki. Esetleg még annyi lehetséges, hogy kicsit átírtak ezt-azt, aztán kitaláltak neki egy jól hangzó nevet (lizard) és kész az engine. :)))

Mellékesen jegyezném meg, hogy ez még mindig jobb, mint amit a Codemasters művel. Amikor meghallottam, hogy megszerezték az F1 jogokat, akkor azt gondoltam, inkább maradt volna a Sony-nál. A Simbin-nek legalább van egy jó grafikus/fizikai motorja, bármit is kifogásolunk benne. A Codemasters-nek meg van egy olyan motorja (a GRID-é), ami 5 gigás replay fájlokat is képes készíteni, persze elmenteni nem lehet, autót váltani nem lehet visszanézéskor, semmi más, mint HDR-es grafikai cicoma. Majd lesz nekünk szuper-driftelgető F1-es ferrarin, meg Mclarenünk és a tapadás a pályán mindenütt 100% lest. Spa-ban 55mp.

Bár ne legyen igazam és most az egyszer végezzenek tisztességes munkát a szimeseknek IS.

Más: én akármit csinálok a Volvo idejét BMW-vel nem tudom beérni. Göteborgban mennyit mész? mert ott ütközik csak ki igazán, meg Mantorpban. Kábé 1-1.5mp-vel vagyok gyorsabb, mint BMW-vel és persze Sturup-ról nem beszéltem, ahol a BMW esélytelen.