STCC(Simbin)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
mondj 1 árat mennyi pénz szánsz vga-ra és kitaláljuk melyik a jó
agp v pcie-os kell?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

okok😉
Alexease
A 2GByte az eleg, a P4-et nem tudom. De ahogy irtam, szedj le egy demot, es nezd meg, az a biztos
Köszi alex!😊 a p4.30 ill a 2giga elég ugye?😄
Alexease
Annyiert sajnos nem sokat tudok😞
Talan ASUS 8800GT (32k), Gainwared 9800GT (31k), Galaxy 9800GT (34k), de ezek mar sokkal jobbak. Talan lesz ATI-ban is valami hasonlo, azokat egyaltalan nem ismerem😞
gordon 24
Nekem Göteborghban Volvo s60-al Simbin setuppal. 48:800 sec az idõõ..
Kis Volvóval kicsitt jobb de kb csak 200 ezredel..

Viszont! Flankenbergben kis volvovval tudom megfutni a 45:100-at semmi mással.

Downhill!!

aesirbaba
Mármint mivel mennyit megyek Göteborgban és Mantorpban? És milyen setuppal? 😊 Határozzunk meg azonos feltételeket, aztán akkor tudjuk összehasonlítani.

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

alex akkor mit ajánlasz??nagyon max 25k:S
Alexease
Az ATI-t nem ismerem, de az nVidia 9500 sem az a HC Gamer kartya😊 A medium talan meglenne, de ha offline mesz, sok AI-val akkor gozom sincs😉

Tolts le Demo-t a Steam-rol (http://store.steampowered.com/app/8700/), es probald ki.
Alexease
A Codies nem hulye, "GRID engine-ben" lenne potencial. A grafikaval, efektekkel, hangokkal, hangulattal, animaciokkal stb. nem lenne gond. Az utkozesvizsgalatuk, az alkatresz- es kornyezetifizika, a rongalodas, kopas, serules is eleg jo. Az autok fizikai, szimulacios, "HDR" beallitasai is eleg reszletesek, a szimekhez hasonloan (minden autohoz ugyanugy caster, camber, spring, damper, es meg vagy 100-150 ami kell).

A problema(nk) az uzletbol, a celkozonsegbol, a koncepciobol adodik.😊 A GRID 70%-os tapadassal mar hasznalhatobb volt, mar csak a fekekkel, kormenyzassal kellett volna valamit kezdeni😉 Es persze meg a tobbivel😊

Ha van eszuk es figyelik a szimes igenyeket, akkor szetszedik a progit ketfele, ha mar scriptalapu az egesz. Meg ha az offlinenal nem is tudnak mit kezdeni, az AI miatt, legalabb ragyurhatnanak egy korrektebb online-ra, vallaszthato fizikaval.
Ha egy LFS, rFactor, netKarPro ott tud lenni az F1-en, a hivatalos versenyeken, liszenszelt szimekben, akkor a Codies a latvanyosabb, hangulatosabb, extra csicsas enginenyevel (normalis fizikaval) eleg nepszeru lehetne.

Csak hat ez tisztan uzlet, gozomsincs mennyit adnak el 1-1 ilyenbol jelenleg. Nemzetkozi szinten PC-re, PS-re, PS3-ra, XBOX-ra, NDS-re es talan mar telefonra azert szepszammal fogyhat😄 Megeri-e az a nehanyezer plusz?!
Sziasztok holnap megvenném a játékot de elõtte véleményetek kérném😊 Van egy ilyen konfigom jelenleg p4.3000 2gb ram ill egy atix1550em. Na mármost ezen a gépen hogymenne és mivel tom h a VGA gagyi ezért azt lecserélném egy inno3d nvidia 9500ra.Azon már 1024x768 medium/high röccenés nélkül meglesz??
gordon 24
Ugyis tudtad már.. Meg várható volt ez az eredmény.. Attól még érdemes megnézni.. De azért valljuk be túl nagy titkot nem árultam el!

Downhill!!

Willi Betz
Nem tudom mennyire számít,de Monzaban szoktam kipróbálni az autókat😊
Alapbeállítással: BMW: 2:08; Volvo S60: 2:07; Volvo C30: 2:05; Audi A4: 2:09

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

MaSzKa
kér volr elmondanod

még nem néztem meg a futam videokat végig 😞

Panther
Én nem az igazi STCC-rõl beszéltem, hanem a játékbelirõl. Az ottani erõviszonyokról. Persze Monzában nem próbáltam, ott lehet, hogy a BMW anyerõ....

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

gordon 24
Igen!

Göranson nyerte a 3-as BMW-el.. Második Ekblohm az 1-es BMW-el mivel tavaly õ volt a bajnok!

Downhill!!

MaSzKa
ha jól tudom
igazából 1. és a 2. az BMW a bajnokságban
legalábbis 1,5 hónapja még úgy volt

Panther
Drága baba, illetve izé Aesir! 😊))

Mi itt mind a kapitalista nagyvállalkozói szemlélet hívei vagyunk. Mindenért fizetünk, mint a katonatiszt. 😊)) Tehát nem mondtuk/mondtam, hogy ingyen kellene adni bármit is, hiszen nyilván megdolgoztak érte a fiúk.

Másfelõl nyilván csak kétkedésünket fejeztük ki, hogy a Simbin ezután mit is fog csinálni és milyen alapokon képzeli el a jövõjét. Ez még homályos, egyelõre csak annyi biztos, hogy GMOTOR 2.0 a/b/c/d stb. alverzókkal feldúsított motor fogja kiszolgálni a következõ Simbin szimulációt. Toyával egyetértek, hogy bármit csinálnak is ezután, az moddolásnak fog tûnni. (Gondolj a GTR2 konverziójára, ami remekül sikerült.)

Aztán, amit Alex mondott, az is egy az egyben igaz. Én is láttam egy, azaz 1db képet a Lizard engine-bõl/rõl, de az teljesen GMOTOR-nak nézett ki. Esetleg még annyi lehetséges, hogy kicsit átírtak ezt-azt, aztán kitaláltak neki egy jól hangzó nevet (lizard) és kész az engine. 😊))

Mellékesen jegyezném meg, hogy ez még mindig jobb, mint amit a Codemasters mûvel. Amikor meghallottam, hogy megszerezték az F1 jogokat, akkor azt gondoltam, inkább maradt volna a Sony-nál. A Simbin-nek legalább van egy jó grafikus/fizikai motorja, bármit is kifogásolunk benne. A Codemasters-nek meg van egy olyan motorja (a GRID-é), ami 5 gigás replay fájlokat is képes készíteni, persze elmenteni nem lehet, autót váltani nem lehet visszanézéskor, semmi más, mint HDR-es grafikai cicoma. Majd lesz nekünk szuper-driftelgetõ F1-es ferrarin, meg Mclarenünk és a tapadás a pályán mindenütt 100% lest. Spa-ban 55mp. <#idiota><#wilting><#wilting><#wilting><#eplus2>

Bár ne legyen igazam és most az egyszer végezzenek tisztességes munkát a szimeseknek IS.

Más: én akármit csinálok a Volvo idejét BMW-vel nem tudom beérni. Göteborgban mennyit mész? mert ott ütközik csak ki igazán, meg Mantorpban. Kábé 1-1.5mp-vel vagyok gyorsabb, mint BMW-vel és persze Sturup-ról nem beszéltem, ahol a BMW esélytelen.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

aesirbaba
Nekem az E90 BMW egy kicsit rejtély, merthogy az adott pályára való gyári setuppal SEM azt látom, amit élõben láttam tavaly. A többi autónál nem így van.
Nem setupolgattam, mindenhol a gyári beállításokkal mentem, de nem mondanám hogy a Volvo (legalábbis a kicsi) gyorsabb lenne a többinél, a 308 Peugeot-val ugyanilyen vagy kicsit jobb idõket mentem azonos pályán. Az Audi is bitang, végülis inkább azt mondanám, hogy az E90 BMW kivételével a WTCC és az STCC autókkal is teljesen elégedett vagyok. Teszem még hozzá, lehet hogy maga a BMW-gyár cseszte el valóban ezt a kocsit, és a Simbin csak hûen lemodellezte, merthogy az E46-tal viszont kimondottan élvezetes menni😊
Amit a Simbin-rõl írsz egyetértek, bár én várom tõlük MOD-ként, vagy akár fizetõs kiegészítésként is a soron következõ WTCC-szezonokat, mert változás az mindig van, most is ugye részt vesz a Lada. Ezenkívül én egyáltalán nem vagyok a szabad szoftver idealizmustól elszállt fanatikus híve, mindig is azt gondoltam, hogy a munkát meg kell fizetni, tehát szívesen fizetek termékért vagy szolgáltatásért, ha megtehetem. Ha nem tehetem meg, akkor viszont nem fikázom hogy miért is nincs ingyen 😊

Alexease
Az a Lizard nekem ranezesre teljesen gMotor engine volt, csak hozzacsapva nehany shaderrel😉 Meg a leirasa is hasonlo volt😉)))
Panther
Elolvastam és volna egy kérdésem: létezik egyáltalán Lizard engine? <#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

Mármint a nevén túl, meg hogyí leírják...

Egy biztos: a Simbin továbbra is a GMOTOR-ra fog építkezni. Legalábbis a cikkbõl ez tûnik ki.

Panther
Hát remélem Race X már nem lesz. 😊)) Esetleg javítások. Igazad van, tényleg olyan EA Sports-féle sorozatgyártóvá kezd válni a SIMBIN. Persze nagy kérdés számomra, hogy konzolra mit hoznak össze. Ezért nem fogok XBOX-ot, meg PS3-at, meg mittudoménmit venni, fõleg az engine izgat, persze semmi sem eléképzelhetetlen...

Alexease
lac coo
Csak hát ki fog szimulátorból újat csinálni ?..
A kutya se veszi, nem egy népszerû mûfaj ....
Talán egyedül a Simbin zsebében van annyi licensz, hogy megérje belevágniuk a fejlesztésbe, feltéve ha nem olcsóbb venni egy kész motort ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Valóban kellene csinálni valami radikálisan újat, csak éppen a tények nem ebbe az irányba mutatnak.
Van néhány bevásárolt versenysorozat és ezekbõl hozzák vissza jelenleg a pénz. Mókás, hogy ez csak engem emlékeztet az EA féle FIFA, NBA, NHL sorozatokra.

Ne legyen igazam, de nem lepõdnék meg egy Race X+1 és egy STCC X+1 láttán sem.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

lac coo
Egy kis mondatot láttam csak ami talán nekem szólt, ha jól értem akkor tényleg elég csak bemásolni a root cuccot a GTRE-be ? 😛

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Panther
Szia Aesir! 😊))

Szóval én is fenn voltam jópár public szerveren. Az autók tényleg jók, de a Volvo jóval gyorsabb, mint a többi autó. A BMW-vel nem nagyon tudok lépést tartani a Volvokkal, ráadásul mindenki azzal jön be szerverre, még gyakorolni is.

Ami a Simbin-t illeti: anno én voltam leginkább ellenük, hogy modder-teamként indultak és nagyon fennhordják az orrukat most, hogy "hivatalos" fejlesztõgárda lettek. Ezt így éreztem akkor. Most is van bennem némi ilyeténképpeni elfogultság, de kicsit másképpen látom a dolgot a jelen helyzetben. Valóban kell csinálni valami újat, de ezt csak radikálisan új alapokon lehet. Az ISi-féle GMOTOR 2.0-ából nem lehet többet kihozni már. Viszont ez sem kevésGondoljunk bele:

Race07, GTR EVO, STCC és ezeken belül mennyi autó, pálya és kategória, még a GTR2 is benne van konvertként, igaz ezt külsõs modder készítette. Olyan ez, mintha méltó elbúcsúztatása lenne az ISI engine-nek. Szerintem ezzel a mennyiséggel még bõven ki lehet hûzni egy ideig, hacxsak azt veszem alapul, hogy a GPL és a NR2003 mennyi ideig húzta és még most is...

aesirbaba
Hmm, tegnap letöltöttem a root.rar-t, kipróbálni sem volt idõm, gondoltam majd ma😊 Erre megjelenik végre, meg is vettem, ki is próbáltam. A pályákról nem mondok semmit, jók és szépek - ennyi elég is, viszont az autók kellemes csalódást okoztak. A Honda és a BMW-k már ismerõsek voltak, de az újabb autók nagyon tetszenek viselkedésre. Végre olyan kocsikkal találkozni szimben, amik befordulnak a sarkon, nem pedig gigantikus alulkormányzottság van csak.

Alexease
Added: September 21, 2008 😊
MaSzKa
MaSzKa
mercedes miko lesz?

Dinamikus idõjárás + továbbfejleszett gumi fizika (felszáradó íveken másként viselkedik a gumi stb.), jobb FFB stb...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Willi Betz
Nem lenne rossz,ha a DTM-et is megcsinálnák szerintem😊

Encore
Igazából mit vártok tõlük? Ami lényeges verseny sorozat azt már megcsinálták. A szabályok is nagyjából rendben vannak, most csináljanak még egy Gt legends-et csak szebb grafikával? vagy mi olyan jelentõs újításra gondoltok? Nem véddeni akarom a simbin-t csak érdekelne milyen forradalmi fejlesztésre vágytok.
Alexease
Nem ezt varom, csak ezt kapom😉
Sajnos ahoz, hogy valami teljesen ujat adjanak, teljesen uj, vagy legalabb valami mas engine kellene. Ebbol mar kihoztak amit lehehett. Erre mar barmit csinalnak, az csak modolasnak tunik😉
symbol
jaja.
és tudjátok mi fáj kicsit nekem? az iRacing-nél van egy régi motor, ami ugye bár majdnem mindent tud, de az internetes versenyzés és arra való optimalizáció talán részben megköti még a kezüket.

Simbin-nél nyugodtan kitalálhatnának forradami dolgokat. Ott van nekik egy új grafikus cucc is, én azt hittem azt PC-re is szánják.
De nem nagyon. De nem is grafika. nyugodtan meg lehetne csinálni pár soha el nem készitett dolgot... SEMMI újitás nincs is ez a lényeg. Az hogy az STCC-ben meg az EVO-ban már a boxnak is van értelme... hát nem nagy szám...

én támogatnám õket, de nem teszem. Azt csinálják amihez értenek, pályákat, autókat és festéseket. textúrákat. semmi több.
tényleg igy kezdték.

az iRacing ezzel szemben már elvbõl, a rendszerbõl kiindulva mondhatnánk forradalminak (tudom nem az, de ilyen szinten az, nem kell a jó pályákat keresni etc.) Ingyé STCC az jó dolog, de ha többet nyújtanának, esetleg évekig dolgoznának valamin (nem csak a grafika) és valami nagyon ütõset alkotnának, könnyen lehet, hogy az iRacing mellett, ellen vevõ lennék rá. akár havi szinten. nem teszik.

nembaj. majd jön egy új moder team, akik lenyomják õket, mint annó õk tették azt ISI (EA F1) játékok fejlesztõivel...

nekem a hozzáállás nem tetszik. jó pályák ide vagy oda...

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

Nem kötözködni akarok, de szerintem Te sem ezt várod tõlük.
Valami forradalmit, valami totálisan újat, valami különlegeset várnék tõlük (régebben ez volt a SimBin), de szerintem ezzel amit most csinálnak erkölcsileg mindenképpen veszítenek.

Elkényelmesedtek egy kicsit, ez olyan EA Sports-os mentalitás.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
Ha a RACE07-tol nezem, akkor nem olyan veszes😉 Az alap talan ~7000 Ft volt, a GTR:E ~2900 Ft, es most ahoz ingyen az STCC eleg jo😊 De igazabol az STCC meg most, magasabb Dollar arfolyamon is jo (~4000 Ft), ha az autokat elfelejtjuk, akkor palyankent 500 Ft, annyit meger😉
Off:
Azért nem semmi ez a SimBin. 3-4 autóval, 4-5 új pályával lazán tudja a játékosok vérét szívni 😄
Évekkel ezelõtt tartottak itt, amikor modokat készítettek és skineltek -csak akkor ezt még ingyen tették.
Meg kell hagyni nagyon ügyesek 😊

w77d
faszért nem tudták a Merci licenszet is megszerezni.....

Willi Betz
Minden ugyan az mint RACE07-ben! Csak a versenyszabályok másak.

Willi Betz
Volvok,Audi meg Merci elvileg,gyakorlatilag meg BMS.

w77d
tulajdonképpen új az A4 a két Volvo meg a Camaro... fizikában marad a szokásos Race07 fizika nem??

Alexease
w77d
új kocsik mik vannak benne??

Alexease
Ki koran kell, STCC-t lel😊
pointer4
Nahh aki késõn kel, az még csak 90% 😄
w77d
kiráály 😄

Alexease
Mar lejott😊
Alexease
A RCE07 az alapjatek, az alap csomag. Ahoz lehetett kiegesziteskent megvenni a GTR Evolution-t es most az STCC-t. A GTR:E es az STCC fuggetlen egymastol (leszamitva a mostani elorendeleses, vasarlasos kavarast, ajandekot😄).

Igen, ha meg van az Evo es az STCC akkor a menukben minden palyat es autot latni fogsz.