• symbol
    jaja.
    és tudjátok mi fáj kicsit nekem? az iRacing-nél van egy régi motor, ami ugye bár majdnem mindent tud, de az internetes versenyzés és arra való optimalizáció talán részben megköti még a kezüket.

Simbin-nél nyugodtan kitalálhatnának forradami dolgokat. Ott van nekik egy új grafikus cucc is, én azt hittem azt PC-re is szánják.
    De nem nagyon. De nem is grafika. nyugodtan meg lehetne csinálni pár soha el nem készitett dolgot... SEMMI újitás nincs is ez a lényeg. Az hogy az STCC-ben meg az EVO-ban már a boxnak is van értelme... hát nem nagy szám...

én támogatnám őket, de nem teszem. Azt csinálják amihez értenek, pályákat, autókat és festéseket. textúrákat. semmi több.
    tényleg igy kezdték.

az iRacing ezzel szemben már elvből, a rendszerből kiindulva mondhatnánk forradalminak (tudom nem az, de ilyen szinten az, nem kell a jó pályákat keresni etc.) Ingyé STCC az jó dolog, de ha többet nyújtanának, esetleg évekig dolgoznának valamin (nem csak a grafika) és valami nagyon ütőset alkotnának, könnyen lehet, hogy az iRacing mellett, ellen vevő lennék rá. akár havi szinten. nem teszik.

nembaj. majd jön egy új moder team, akik lenyomják őket, mint annó ők tették azt ISI (EA F1) játékok fejlesztőivel...

nekem a hozzáállás nem tetszik. jó pályák ide vagy oda...