Gaea Mission
  • Caliph
    #60
    ha belejösz tök egyszerű a manta irányítása,gyakorolni kell. iszonyat jól lehet vele fedezékből trollkodni,a radar ellen is azt ajánlom. légvédelemre viszont figyelj mert gyorsan szétszedik. az a pálya az egy szem mantával megcsinálható kivéve a közeli kis bázis ahol légvédelem van.

    mst már több szigetem van épp a hammerhead rakétarendszerért hajtok.
    iszonyat idegesítő hibák vannak benne amik nélkül talán még élvezetes is lenne. először is az említett útkeresés elakadás...katasztófa.
    a másik: a lelött gépeket gyártással lehet pótolni,fegyvert felszerelést is. az elején kevés sziget van elég sok időbe telik legyártani egy elveszített mantát felszereléssel együtt. ez még nem okozna gondot,de: időgyorsítás nem létezik(vagy csak nem találtam meg) csak akkor ha a hajó másik szigetre megy,ami üzemanyagot zabál amit szintén gyártani kell.
    szigetek: eddig 2 félével találkoztam,firewalled és shielded. ugye a hq-t kell elfoglalni egy hackerrel felszerelt walrussal. na most hogy oda eljuss ki kell iktatni 1: a tűzfalakat a sziget többi bázisán 2: a pajzsgenerátorokat ami szintén a többi bázison van.elég sablonos.
    ha az idegesítő hibákat gyógyítják lehet belőle valami.
    multi jó lenne.