Carrier Command: Gaea Mission
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem rossz egy játék, de nem tudtok hasonló kategóriájú játékot, ami kevésbé sci-fis (bár kétlem, hogy lenne)?
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
Olyan elõfordult valakivel, hogy nem reagált a carrier autópilótája?
Konkrétan nem tudok rövidtávú célt megadni. A szigetek között mûködik, de pl ha csak át akarnék navigálni a sziget másik oldalára, akkor nem. A hajó összes rendszere 100%-os, valamint a mantákon és a walrusokon mûködik at autopilot.
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
2012-ben mindez...jééézus, uninstalled. Egy fos az egész IMHO.
Tipp (spoiler-be teszem, bár nem tartalmaz infót a sztorival kapcsolatban, de jobb a békesség):
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
A pluszoknál meg ilyen hogy "anyahajó", reboot meg hogy jó az intró... látszik keresnie kellett a pluszokat :)
Ha kerül bele multi valahogy, akkor mindenképpen megveszem.
Én Bacchus szigetet fejezte be...
A kapszulákat akkor tudod szerintem használni ha lerombolod a command centert (tkp. hacking helyett). De a szigetnél fel is ajánlja, hogy átépíthetsz egy már meglévõt.
Tetszik, hogy váltakozik a napszak és az idõjárás és bizony elég keményen kell trükközni, hogy egy szigetet elfoglaljon az ember...
Szumma szerintem jó lenne ez, ha a jelenlegi hibákat javítanák(pl. irányíthatóság, grafikai/fizikai,AI bugok) + egy multi rész sokat dobna..:D
Persze ez szubjektív vélemény, mert nekem a Naval War Artic Circle is fent van még mindig a gépen..:/
Arra rájött valaki, hogy a különbözõ defend és gyártó kapszulákat mikor és hogyan lehet használni?
Közben az irányítás is behülyült, hiába adtam ki a két warlusnak, hogy Suspend, akkor is folyton követtek. Az automata útvonalkeresésrõl nem akarnék mondani semmit (elismerem, hogy ilyen dimbes dombos vidéken elboldoguló útvonalkeresõt nem egyszerû írni), de hogy egyenes úton nem bír követni a két másik warlus, arra meg egyszerûen nem is tudok mit mondani.
A játékra sem tudok mit mondani, az Epic Fail dicséret lenne. Egyszerûen nem hiszem el, hogy a tesztelõk egyetlen percet is élveztek a játékból!
Ez a valami nem a jó öreg Carrier Command az biztos.
(és ilyenkor örülök, hogy le tudom szedni a virágbolti verziót, mielõtt pénzt adnék érte)
mst már több szigetem van épp a hammerhead rakétarendszerért hajtok.
iszonyat idegesítõ hibák vannak benne amik nélkül talán még élvezetes is lenne. elõször is az említett útkeresés elakadás...katasztófa.
a másik: a lelött gépeket gyártással lehet pótolni,fegyvert felszerelést is. az elején kevés sziget van elég sok idõbe telik legyártani egy elveszített mantát felszereléssel együtt. ez még nem okozna gondot,de: idõgyorsítás nem létezik(vagy csak nem találtam meg) csak akkor ha a hajó másik szigetre megy,ami üzemanyagot zabál amit szintén gyártani kell.
szigetek: eddig 2 félével találkoztam,firewalled és shielded. ugye a hq-t kell elfoglalni egy hackerrel felszerelt walrussal. na most hogy oda eljuss ki kell iktatni 1: a tûzfalakat a sziget többi bázisán 2: a pajzsgenerátorokat ami szintén a többi bázison van.elég sablonos.
ha az idegesítõ hibákat gyógyítják lehet belõle valami.
multi jó lenne.
Megkaptam a mantát... hát ez az irányítás nevetséges.
És továbbmentem a következõ szigetre, a radart kellene elpusztítanom, de mivel, hogyan?
(hihetetlen, hogy mindenre rá kell kérdeznem, annyira ostobán van megcsinálva a játék)
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
És ismét elakadtam (kösz Caliph az elõzõ tippet, magamtól tuti nem találom meg az ajtót). A harmadik szigetet kellene elfoglalnom, de nem tudom meghekkelni a Command Center-t, mert piros a hekkelõ ikon, meg mindenféle elektromos kisülések cikáznak a körülötte. Nem történik semmi az F nyomogatására. És aztán szépen visszakapcsol a védelmi rendszer, és helószia van...
Valaki jár annyira elõre a játékban, hogy megtalálta a stratégiai részt?
Mert eddig ez csak egy ótvar fps.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A jármûvek koordinálása szerintem ötletes és élvezhetõ... A jármûvek lassulnak az emelkedõn, a mocsárban csúszkálnak és alig mennek..szóval a fizika jó, de vannak érdekes pontjai, mint mikor egy enyhe oldalban az x tonnás tank csúszik oldalra..:D Az AI sokszor beakad és elég nehezen találja meg az optimális útvonalat...
Sajna a tapasztalatok alapján pénzt nem adok érte ebben az állapotban...erõsen béta szagú dolog...talán pár "pecs" megoldja a dolgokat...
Szóval elsõ képek.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
az Ai kezd "megjavulni" több walrus már bevárja egymást úgy ahogy de elõszeretettel másznak be tûzvonalba még mindig.
mantra irányítását ha megszokja az ember elég szépen lehet vele darálni.
Beakadós valrus nekem is volt ,szerencsére a másikkal sikerült lelöknöm.
Én még elvagyok vele,kérdés meddig képes lekötni az embert. Na majd holnap rácsekkolok megint 1-2 órát.
Carmang: az orvosi szoba ahol van azon a folyosón van egy gombal nyitható szoba ha jól emlékszem.
Most az elfoglalt hajó fedélzetén mászkálok, amikor meg kellene tisztítani a droidoktól, de nem tudok továbbmenni. A Deck feliratú ajtók nem nyílnak. Csak két kisebb ajtó nyílik, az egyik valami orvosi szoba, a másik valami kisebb vezérlõközpont, ahol át tudtam venni egy droid irányítását. A droidot viszont szétkapták az ellenséges droidok. Hogyan tovább?