Az eizo az egyik legjobb márka, sok tesztben megelőzi a sony csöveket is.
Azt aláírom. De hidd el,hogy láttam én már eizokat is.
Monitor szempontjából elmebeteg vagyok, mert elég sokat ülök előtte és szenzitív lettem a tökéletes képet követelem. Nekem legyen a legjobb, hogy más mit használ azt leszarom. Én a számomra a legjobbat egy magas frekvenciás sony trinitron csőben láttam meg, 1920 x 1440 / 75 Hz, 1600 X ban amiben használom meg tudja a 100 Hz-t. Szerintem az egyik legjobb crt minőség.
Eizo paneleknél is látom én a pixelek közötti határvonalat, üres területet, ami számomra már zavaró. Ha beállítok egy egyszínű hátteret, mondjuk pirosat, akkor a legjobb paneleknél is észrevehető hogy az a piros, nem olyan színű piros a kép közepén és széleinél. Mivel a betekintési szög változásával akármit is csinálsz, a teknológia következménye hogy változik a szín intenzitása.
Ez van. Nincs mit tenni. Kuka.
Nekem is volt már jó lcd panelem, én hülye hagytam magam rábeszélni.
De csak felidegesítettem magam rajta és visszacseréltem.
Ami viszont jó lesz PC-re, az a SED teknológia lesz, crt-t, lcd-t agyonveri minden paraméterben.
Mivel úgy tünik számomra,hogy pc-hez nem fognak gyártani jó laser paneleket, mint a plazma tk esetében, ezért ott majd ki kell várni a sed-et.
Én nem ellenzem az lcd dolgot, aki akarja csak használja nyugodtan, nem beszélem le róla, számomra az számít hogy nekem mi a legjobb, abban meg nem mértékadó hogy a tömeg, mások mit használnak.