Batman: Arkham Asylum
  • drbob
    ez a boxfüggés nekem még nem tűnt fel, a többi konzolról is firkálnak általában, meg a fő profil a pc maradt...

igen, a játékeladások így működnek, tudod, időzónák, shipping, miegymás által van pár óra csúszás...és ha valamiből európában vesznek 100k-t, a föld túlsó felén meg hat órával később még 900k körül, akkor ilyenek megtörténnek...

a közösség átlagéletkora nem minősíti elsősorban az újságot, max a levrovot kihagyod, és olvasod a lényegi részt (mindig is leszartam mit firkálnak oda mások, nem a jópofizó levelek érdekelnek egy újságban)

néha ami nekünk egy szar játék, mások megőrülnek érte (plusz a fiatalabb korosztállyal is foglalkoznak)

persze nem áll szándékomba védeni egyetlen újságot sem - régen 576 meg PC-X pörgött nálam, aztán a PC-X-ből lett a GS, akkor azt olvasgattam, most meg már nem olvasgatok iyleneket, levadászom netről ami érdekel, megnézek pár review-t, aztán ha tetszik akkor próba, és ha üt, vásárlok - szóval inkább a saját tapasztalatomra hagyatkozok ilyenekben mint egy vadidegen csávó véleményére akinek ki kellett tolnia lapzárta előtt valami gammát, és mondjuk kitorzult tőle mert várja a nője, enni akar, mozizni, és amúgy sem nagyon akart volna ma éppen ilyen játékkal nyomulni...

szóval lehet újságokat szembesíteni egymással, de tök felesleges...a végén úgyis a saját véleményetekre hagyatkoztok, nem?