Batman: Arkham Asylum
  • benkoszabi
    Hát azért a grafikai dologgal vitatkoznék...
    - lassan töltődnek be a textúrák
    - Unreal Engine vonás, hogy sok helyen pixelesek az objektumok, a textúrák mosottak, ez leginkább a kevésbé feltűnő tárgyakra, székekre, falakra vonatkozik
    - Másrészt minden egyes Arkhami fogoly ugyanúgy néz ki...jah nem, mert van 2 meztelen felsőtestű meg van a pirosgöncös késelős...nem ám mint a The Wichter-ben, ahol a kereskedőnegyedben tényleg szenvedett a gép a rengeteg NPC miatt...akik nem voltak egyformák...

Azt amúgy én magam is észrevettem, hogy a kisfilmekben szebben néznek ki valamivel a karakterek, mint magában a játékban...

Valóban szép a grafika, ezt nem vitatom, de szebb mint más UE3 Engine-s játékoké? Sztem nem...ugyan annyira szép, mint a GoW, vagy a Bioshock, vagy a Mass Effect...azoknál semmivel sem igényesebb...

Sőt, ha játszottá la Bioshock-al, akkor talán rémlik, hogy a pályatervezés is nagyon hasonló..abban is rengeteg terem-folyosó volt, ide-oda mehettél gyűjtögetni, mint ahogy itt is...lineáris, persze egy épületben mi nem az...

Szal nem értem...hogyha van egy szép játék mint az Arkham, ami nem a legszebb, hisz vannak nála sokkal szebbek, akkor miért szaggat PhysX-el, amikor még az Arma2 vagy a The Force Unleashed sem szaggatott ennyire...

Azt ugye te sem akarod megmondani, hogy az Arkhamnak jobb fizikája van, mint bármelyiknek...

de pl. a Brothers in Arms is PhysX-et használ...UE3 Engine, nagy terek, és mégsem akad...pedig aztán abban is lehetett darálni a fakerítést...mégsem akadt...

Ezért nem értem, hogy itt miért....a 8800GT-m nem mai darab, de azért vinnie kéne simán sztem