2888
Batman: Arkham Asylum
-
benkoszabi #2567 Én soha nem játszom olyan programmal, amiinél nagyon le kell venni a látványból, sőt még ha akad, akkor pláne nem...mindez sokat ront az élményből...
sztem tedd félre amig jobb géped lesz -
SuzanneSophia #2566 Hát nem tudom, az hogy ugye annak ellenére hogy nem erős gép..elindul, nem is szaggat - minimum grafikán - tehát teljesen játszható lenne..csak amint jönne egy videó egyből...Ezért is furcsállom. Mert amúgy semmi gond nem lenne..:s Hmm milyen kodek kellene hozzá? -
#2565 Ez nem kodek probléma lesz? -
SuzanneSophia #2564 Üdv! Nos hát egy felettébb érdekes kérdésem lenne. Mivel nem épp erős gépen próbálnék játszani vele így hát...Szóval valaki nem tudja hogy lehetne esetleg az introkat-videókat kikapcsolni? Mert addig semmi gond nincs, azonban amint elkezdené betölteni a videót egyből kifagy a gép. -
#2563 Nem hiszem. Meg ugye ha elállítanám, akkor automatikusan azt írná ki a képre is. -
#2562 Igen az, pedig működnie kell. Nem állítottad el véletlen? -
#2561 Bocsi! -
#2560 batman soha nem öl meg senkit, ezt jól jegyezd meg! -
#2559 Ráadásul bal ctrl+jobb egér nem?
De nem csinálja rá. :( A fölrről a felnyitható fedeleknél is kiírja, hogy talán shift+space és hiába nyomom, nem nyitja fel. Idegesítő. -
#2558 Ctrl + jobb egérgomb, de nem öli meg csak kiüti. :) -
bounty88 #2557 ahhoz két gomb kell...az, amivel hárítani szoktál, és az ütés asszem....
-
#2556 Mit kell ahhoz megnyomni, hogy Batman odamenjen a földön fekvő emberhez és egy mozdulattal megölje? -
benkoszabi #2555 a Challangek végigvitele után jár vmi extra, mert azokon kívül mindent kimaxoltam...elkapták Riddlert, megvan az új batruci is...van még valami? -
#2554 Kösz, időközben találtam végigjátszást, videokkal megspékelve. Egész jó, ha kell valakinek:
http://www.mahalo.com/batman-arkham-asylum-walkthrough-part-2 -
benkoszabi #2553 Ha jól emlékszem ott nem a ventilátorokkal kell babrálni, azokkal majd csak a játék végén tudsz valamit kezdeni, amikor meglesz már a 3-as szigony...meg amikor át tudsz siklani...
Annál a résznél ha jól tudom a dekódolóddal kell a falon lévő kis dobozokat babrálni, meg van ott a földön egy tartályszerűség....ezekkel kell valamit csinálni... -
adam0724 #2552 Cső
Nekem az a problémám hogyha elindítom a játékot akk egy ablakba indul el!!!Azt az ablakot hogy lehet bezárni??? -
#2551 Hali!
Elakadtam ott, hogy Dr. Kellerman-t kell megmenteni aki lóg egy kötélen alatta mérgesgáz van. Látom, hogy van 3 ventilátor de abból eddig csak egyet sikerült bekapcsolni és még így se ugorhatok le, fent pedig nem látok más helyet ahova ugorhatnék, kapaszkodhatnék, hogy beindíthassam a másik két ventilátort.
-
#2550 Év végén jön ki... és kapunk egy nagyobb játékteret az első résztől. -
owen20 #2549 sziasztok!
Tudja valaki hogy a 2. rész mikor jön ki és kb mi lesz a története?
sziasztok% -
benkoszabi #2547 Elküldtem tömörítve, de lehet spamok között találod meg
jó játékot -
gyusa #2546 Legyetekszivesek külgyetek egy mentést mert már a ház alig áll a lábán :) -
reszcsi #2545 Közben megoldódott, a börtön legtávolabbi pontján volt. -
reszcsi #2544 ÖÖ, meg tudná valaki mondani, hogy hol van bezárkózva a börtönigazgató? Nem rohannám végig az összes helyszínt így a végén, de gondoltam megnézem hogy érzi magát. -
benkoszabi #2543 45%-nál járhatok, mutáns növények, robbanószerek a vízköpőkön, most kell majd lemennem a csatornába... -
gyusa #2542 Hellosztok
Kéne egy mentés nem enged tovább attól amikor Joker fejbelő és a madárijesztő elöl kell elbujni ezutántól ha lehet minél közelebb hozzá lehetőleg még Krokó előtt, erre az e-mail címre [email protected]
Előre is köszönöm -
#2541 Ezt nem remélni kell hanem tény városban fog játszódni a 2. rész! -
benkoszabi #2540 Ti mire számítotok az Arkham 2-ben? Remélem végre lesz benne városi rész civilekkel, utcákkal....elvégre a Begins-ben civilek is laktak a szigeten, gondolom akkor nem csak az elmegyógyintézet kapott rajta helyet, hanem egyfajta "nyomornegyed" is...
-
reszcsi #2539 Köszi az infókat, közben lerendeztem Jokert is, most épp a rébuszokat gyűjtögetem. Épp a "most én látom most te nem" próbálom megoldani, részleges megoldást már ír, meg hogy nincs jól beigazítva, dehogy mi a baja? Gondolom a kapu felett lévő kívül-belül azonos minta a megoldás, de hogy álljak, hogy jó legyen neki? -
#2538 Ha emlékszel, hogy hol hagytad az igazgatót, akkor ott találod az utolsót, fel kell menned az átlátszó fallal szemben (ahol az igazgató van a fal mögött) a lépcsőn és ott fogod megtalálni. Egyébként igen, a challenge-eket kell befejezned még a 100%-hoz... -
zzolee82 #2537 Egy kis info kellene , mégpedig végigvittem a gamet 84 %-nál vagyok elvitték Rebuszt is ,de nincs meg az utolsó Arkham szelleme .
Hova kell menni , gondolom valami szobor vagy valami hasonló lehet . Tudna valaki segíteni ?
A többi 16%ami fentmaradt a kihívásokból jön össze ugye ?
Jól gondolom? -
Richardix #2536 a levegőt csak a legvégén tudod megtisztítani, addig nem lesz meg hozzá a felszerelésed. -
hubispace #2535 Ahogy kijössz a gázzal teli nyomott szobából, szembe van egy ajtó, ahol a bolondokat kiengedték, arra kell visszamenni és Qeen hangja után kell menni, tehát ha kiszabaditottad az öröket , más dolgod nincs ott. -
reszcsi #2534 Én ugyanitt állok, nem látok választ rá. Valaki?
SZóval ez az a rész, amikor két őr lóg le alattuk villany a vízben, Queen meg viszaszámolós bombát indít. Kódfejtőfel kiszabadít őröket a bomba pedig telenyomja gázzal a helységet. Bemennek az üvegkalickába, és ... a szellőzőn afejük felett kirobbantva a fal, de nincs hová belendülni, hogy kikapcsoljam a szellőzőt valahogy. Ez most akkor zsákutca? -
reszcsi #2533 köfke! -
Richardix #2532 őő... mondjuk rpg-k? :)
ki lehet ügyeskedni... hidd el. -
benkoszabi #2531 Először is használj SPOILER-t ha valami olyat írsz...
Másodsorban 30%-nál tartok, eleddig tökéletes...
Én maximálisan beleélem magam, tökéletes Batman játék...
Manapság mi nem 1X játszható? Ha egy komoly sztorival megáldott programmal nyomulok, és végigviszem, éveket kihagyok, hogy leülepedjen..így van ez a CoD4-el is.... -
#2529 én nem állítottam, hogy hibátlan, de iszonyat részletessek a karakterek.
nekem nem annyira gyün be, de meg kell hagyni, hogy sok hype-olt játék elbújhat mögötte, nem hiába a nagy értékelések.
amúgy a croc karakter vagy mi valami 30ezer poligonból áll, ha jól tudom. ez iszonyatsok.
nézd meg batman papát közelebbről a játékban. vagy a végén a mutáns joker-t!!!! -
benkoszabi #2528 Hát azért a grafikai dologgal vitatkoznék...
- lassan töltődnek be a textúrák
- Unreal Engine vonás, hogy sok helyen pixelesek az objektumok, a textúrák mosottak, ez leginkább a kevésbé feltűnő tárgyakra, székekre, falakra vonatkozik
- Másrészt minden egyes Arkhami fogoly ugyanúgy néz ki...jah nem, mert van 2 meztelen felsőtestű meg van a pirosgöncös késelős...nem ám mint a The Wichter-ben, ahol a kereskedőnegyedben tényleg szenvedett a gép a rengeteg NPC miatt...akik nem voltak egyformák...
Azt amúgy én magam is észrevettem, hogy a kisfilmekben szebben néznek ki valamivel a karakterek, mint magában a játékban...
Valóban szép a grafika, ezt nem vitatom, de szebb mint más UE3 Engine-s játékoké? Sztem nem...ugyan annyira szép, mint a GoW, vagy a Bioshock, vagy a Mass Effect...azoknál semmivel sem igényesebb...
Sőt, ha játszottá la Bioshock-al, akkor talán rémlik, hogy a pályatervezés is nagyon hasonló..abban is rengeteg terem-folyosó volt, ide-oda mehettél gyűjtögetni, mint ahogy itt is...lineáris, persze egy épületben mi nem az...
Szal nem értem...hogyha van egy szép játék mint az Arkham, ami nem a legszebb, hisz vannak nála sokkal szebbek, akkor miért szaggat PhysX-el, amikor még az Arma2 vagy a The Force Unleashed sem szaggatott ennyire...
Azt ugye te sem akarod megmondani, hogy az Arkhamnak jobb fizikája van, mint bármelyiknek...
de pl. a Brothers in Arms is PhysX-et használ...UE3 Engine, nagy terek, és mégsem akad...pedig aztán abban is lehetett darálni a fakerítést...mégsem akadt...
Ezért nem értem, hogy itt miért....a 8800GT-m nem mai darab, de azért vinnie kéne simán sztem -
#2527 nem haragszol meg remélem, elolvastam amit írtál, de ez nem ien egyszerű.
arra akartam kilyukadni, hogy vázlatossan el tudjam magyarázni egy példával:
van egy játék....ami kurvajó, meg a fizika is.
van a BATMAN ebben a karakterek már önmagukban iszonyatrészletessek....
hallottad te hogy a leláncolt csatornában élő szörny hány poligonból épül fel??????
volt régen egy nyereményjáték is és ez volt a kérdés!!!!
ez a játék kibaszott igényes grafikával rendelkezik! ami felér egy másik játék igényével, amiben a fizika is elfér!!
nah itt meg nem engedhették meg még a sok fizikai számítást, ezmellett, mert akkor kurvaerős gépek kellenének.
RÁADÁSUL, A VGA PROCESSZORA ERŐSSEBB JÓVAL MINT EGY NORMÁL PROCESSZOR.
vagyis ha ezt mind ráhárították volna a sima procira, akkor sok feladatot kellett volna elvégeznie PÁRHUZAMOSSAN.
házifeladat:
próbáld ki...meglepődsz mennyire igazam lesz.
1.
fogj 1 pc-t (ez szimbolizálja a sima procit).
akkor indíts el 1 nagy fájlt, másolásnak 1ik winyóról a másikra (nézd meg a sebességet ez legyen natur játék).
2.
most indíts el 2 nagy fájl másolását (ez szimbólikussan ha a játék mellett terheljük még a fizikával is)
3.
nah most 2 gépen indítsd el 1-1 nagy fájl másolást.
Na vajon meikkel fogsz hamarabb végezni???
nah leegyszerűsítve így működik ez a fizika is, levesz a gép válláról egy nagy terhet, amit elképzelhető, hogy el se tudna végezni, ha neki kellene.
Hiszen egy VGA fizika számításra sokkal erőssebb, mint egy processzor.
de a legjobb ha ennek utánaolvasol, mert halálpontos feldolgozást én se tudom kívülről, csak 1-2 cikket olvastam ezekről. -
#2526 Duplakatt a Binaries mappába BmLauncher.exe-re.