Batman: Arkham Asylum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segítség kellene!
Kijátszottam a játékot és most a rejtvényeket csinálom. Az utolsó Arkham táblát nem találom, mert a térkép sem jelzi. Elvileg fel kell fedni a hangszalagokat készítõ személy kilétét és úgy meg lehet találni.
Valamint még 1 rébuszos rejtvény kell, a jokerfogak kinyírása, de már 1et sem találok. Az utolsó 10 rejtvény elõtt meg kijött vmi szöveg h bemértem rébusz helyzetét,csak nem tudtam elolvasni.
megvétel pl cdgalaxis
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Gondolkodok a játék megvételén.
De sok helyen olvastam hogy bugos. Az eredeti is bugos szóval nem repûl BATMAN meg hasonlók vagy csak a warez ilyen?
A másik kérdésem hogy hol érdemes megvenni?
BattleTag: kabel15#2672
valaki tudna egy mentést küldeni KB 16%-nál mert onnan nem tudok továbbmenni mert ahova fel kéne lõnöm azt amivel magasba szoktam mászni azt nem engedi. Ez a rész az amikor megyek a dokinõnek a jegyzetiért és elérek egy ajtóhoz ami el van torlaszolva és mellette van egy csatorna be is megyek át visz egy kis szobába szobába ahol a magasba szintén van egy csatorna de oda nem tudok feljutni.
Van rá mód hogy máshonnan menyek tovább.
Vagy egy patch nem segít rajta mert ez az 1.0-ás változat
Nekem ezt adja ki amikor el akarom indítani a játékot:SecuLauncher:failed to start applicacion .<9000>9000>
Most nem tudom mit csináljak. Valaki segítsen légszi!
Next PC upgrade: 2022
Thrash \'Till Death
Next PC upgrade: 2022
Thrash \'Till Death
Reeeal Maadrid!!!!
Némi segitségre lenne szükségem,méghozzá abban h mikor ott járunk h a csillár leszakad,és 2 ember lennt van(ott ülnek asszem),mi a rákot kell csinálni ott??Thx elõre is a válaszokat!
sziasztok!
mentem tovább de azokat nem tudtam megcsinálni!
és vetõdött fel még rejtvény megfejtése.
a betegkezelõben van két rejtvény amit nem tudok megcsinálni.
az egyik ott van ahol két nagy melákot megöltem és még emberek is vannak egy folyosón
a többi pedig azon a helyen van ahol nem lehet csákjázni csak ugrálni lehet felfelé és mászni felül van egy kérdõjel és nem tudom összerakni a ponttal és még valahol ott van valami?
elõre is köszi
szia
80%-nál járok a játékba a nagy Jokert már legyõztem most a kérdõjeleket meg ezeket próbálom begyûjteni.
3 rejtvény nem megy. az egyik egy hatalmas kérdõjel ami ott van ahol a nagy szobor van a fegyház elõtt fel kell mászni és úgy kéne állnia hogy jó legyen de nem tudom beállitani azt hogy kell?
a másik kettõ pedig a botanikuskertben van a kertben nincs szekrény igy valaki a tetõt használja helyette ez az egyik?
a másik pedig a szoborfolyosonál van egy pad van és ott kéne valamit csinálni de azt sem értem?
elõre is köszi!
sziasztok
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
nem lehet valamivel feltölteni az energiáját batmannak idõközbe?
esélytelen vagyok szaladgálok de annyian vannak mint az oroszok!
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
nekem olyan kérdésem lenne hogy 67%-nál járok amikor is Joker fent ül egy székbe a koponyák alatta és jön rád két nagy mutáns szörny meg plusszba még rengeteg ember.
érdeklõdnék hogy kell azt megcsinálni mert mindig megölnek már rengetegszer próbálkoztam de max az egyik nagy mutáns szörnyet sikerült megölni és persze idõközbe az életem is egyre fogy és több több ember jön be mit tegyek hogy sikerüljön?
a denevérkarommal dobálom lassitom a nagy mutáns szörnyeket de így nagyon nehéz más megoldás nincs a likvidálásukra?
sziasztok!
http://www.youtube.com/watch?v=nC92Sf8rlb0
SecuLauncher: failed to start application (9000)
vista 64esem van,kicsomagoltam,bemásoltam az általad ajánlott dll fájlt a binaries-be de semmi,továbbra se indul.
am kasperskym van,nem tudom az mennyire játszik közre,igaz próbáltam úgy is h kiléptem belõle.
VALAKI SEGÍTSEN!!!!!!!<#rinya>#rinya> <#help>#help> <#zavart2>#zavart2>
MSI K9N-neoF,SAPPHIRE HD 4850 Dual Slot Fansink,AMD64 X2 6000+,Transcend 2GbDDR2,HDD WD 250Gb, Trust 520 watt,Win 7
Meg, ha levagyok gugoglva, akkor nem latom oket!
MSI K9N-neoF,SAPPHIRE HD 4850 Dual Slot Fansink,AMD64 X2 6000+,Transcend 2GbDDR2,HDD WD 250Gb, Trust 520 watt,Win 7
Elakdtam a jatekban, ott ahol a keses csavo elfogja az egyik doktornot, valahogy ki kellene szabaditanom a dobo cuccal, de akarhogy csinalom, mindig eszre vesz es megkeseli a doktornot!
Hogy csinaljam?!
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvcr71
Nekem win7 alatt nem hajlandó elindulni a játék.
a vicc az hogy a far cry 2, left 4 dead 1 meg elindul simán:S
ezt írja ki:
SecuLauncher: failed to start application (9000)
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
Megvan a játék és felpatcheltem 1.1es verzióra. A problémám az hogy a CTRL+shift es parancsokra, //pl corner cover meg a rácsok alá lemenés, nem reagál a játék. Amikor Zasznál kellet megmenteni a csajt akkor is bajosan sikerült, de egyáltalán nem müködik.vakaki tud rá megoldást ?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.