Batman: Arkham Asylum
  • DarkSector
    nem haragszol meg remélem, elolvastam amit írtál, de ez nem ien egyszerű.
    arra akartam kilyukadni, hogy vázlatossan el tudjam magyarázni egy példával:

van egy játék....ami kurvajó, meg a fizika is.
    van a BATMAN ebben a karakterek már önmagukban iszonyatrészletessek....
    hallottad te hogy a leláncolt csatornában élő szörny hány poligonból épül fel??????
    volt régen egy nyereményjáték is és ez volt a kérdés!!!!

ez a játék kibaszott igényes grafikával rendelkezik! ami felér egy másik játék igényével, amiben a fizika is elfér!!

nah itt meg nem engedhették meg még a sok fizikai számítást, ezmellett, mert akkor kurvaerős gépek kellenének.
    RÁADÁSUL, A VGA PROCESSZORA ERŐSSEBB JÓVAL MINT EGY NORMÁL PROCESSZOR.
    vagyis ha ezt mind ráhárították volna a sima procira, akkor sok feladatot kellett volna elvégeznie PÁRHUZAMOSSAN.

házifeladat:
    próbáld ki...meglepődsz mennyire igazam lesz.

1.
    fogj 1 pc-t (ez szimbolizálja a sima procit).
    akkor indíts el 1 nagy fájlt, másolásnak 1ik winyóról a másikra (nézd meg a sebességet ez legyen natur játék).

2.
    most indíts el 2 nagy fájl másolását (ez szimbólikussan ha a játék mellett terheljük még a fizikával is)

3.
    nah most 2 gépen indítsd el 1-1 nagy fájl másolást.

Na vajon meikkel fogsz hamarabb végezni???
    nah leegyszerűsítve így működik ez a fizika is, levesz a gép válláról egy nagy terhet, amit elképzelhető, hogy el se tudna végezni, ha neki kellene.
    Hiszen egy VGA fizika számításra sokkal erőssebb, mint egy processzor.

de a legjobb ha ennek utánaolvasol, mert halálpontos feldolgozást én se tudom kívülről, csak 1-2 cikket olvastam ezekről.