• Elk Hunt
    Csak a fejlesztésekhez jó, illetve ha elfogy az üzemanyagod, akkor ezzel tudsz tovább haladni.

Tegnap nekem is sikerült beállnom azoknak a sorába akik végigvitték a játékot. Sőt meglepően sikerült megfelelnem az öngyilkos küldetésnek (mint a piszkos 12) mivel kb 5 vagy 6 emberem halt meg... Akit meg mindenképpen ki akartam nyíratni az meg túlélte...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ami a végét illeti, nem egészen erre számítottam. A hajót megtartottam, jött az Árnyékember nézeteltérés stb. Valahogy úgy érzem ez a második rész teljes egészében a 3 rész előfutára akarna lenni. Mint egy jó könyv első fejezete, tudván, hogy a fordulatok, és végkifejlet csak ezután, később érkezik el. Ez meg csak egy kis része.
    Bizonyára ennek is meg van a maga oka, hogy így fejezték be - várjátok népek a 3 részt stb-stb, majd kiadjuk egyszer csak. Ezzel szerintem a játék összképe, hangulata sérül meglátásom szerint. Bár, ha én lennék a kiadó/fejlesztő/tulajdonos akkor cél a legmagasabb profit, a legminimálisabb befektetéssel...

A vége