• Scouser
    Na kérem végigvittem. Hááát vegyes érzelmek vannak bennem. Az első 10-12 óra teljesen magával ragadott. Nem bírtam leakadni róla. És csak gyűjtögettem a csapattársakat és gyűjtögettem őket... Mire megvolt már mindegyik elkezdtem érezni, hogy lassan itt a vége vaze és még azon kívül, hogy csapatot építettem nem csináltam semmit. Elkezdtem érezni, hogy ha nem csinálom meg a csapat küldiket, akkor vérfüdő lesz. Ha nem fejlesztem a Normandy-t akkor is vérfürdő lesz. Végül a hajót fejlesztettem, de a csapatquesteket csak addig csináltam amíg el nem engedett az utolsó küldire.

És igazam lett:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem csináltam semmi mást, mint csapatot építettem egész játék alatt. Egyszer csak jött az utolsó mission és vége a játéknak. Mivel kb a csapatquestek felét csináltam csak meg, így elég sokan meghaltak, csak Grunt, Miranda és Legion maradt életben rajtam kívül. Minden döntés előtt lehet érezni, hogy mire hajad a dolog, pl ha a kiszabadított csapattagokat nem kisérteted vissza senkivel, akkor meghalnak. Gondolom ha visszakísérik őket, akkor nekem lesz nehezebb dolgom mert nem fogják őrizni az ajtót. Viszont váratlan is történt, mert pl meghalt Tali, akinek megcsináltam a questjét, és Jacob is akinek szintén. Ráadásul ő a csapatomban is volt. Tali meg nem húzta be időben a fejét egy helyen...

Garrusnak nem csináltam questjét meg és őt bíztam meg a másik cxsapat vezetésével. A második találkozásnál meghalt. A többiek meg az ajtó tartásánál. Gondolom ha nem loyális csapattársakkal vagy, akkor a végső nagy ugrásnál nem segítenek fel és úgy halsz meg. Ez csak feltételezés persze, még ki kell próbálni.

ÁÁÁ vegyes érzelmek vannak bennem. Az egész egy nagy csapatépítés vaze... De kurvajó... Csak kicsit sokalltam a lövöldözést. Jó lett volna egy olyan quest amiben nem kell annyit hentelni...