• mike01010101
    Tegnap vettem meg, igy 3 ora jatek utan egy jo 90 %-os de.... had fanyalogjak kicsit:
    -A lovoldozos reszek meg mindig elmaradnak a gears of war feelingtol, (azzal peldaloztak a fejlesztok) de igazabol nem tudnam megmondani hogy miert. Csak egy erzes nalam.
    -Csak en erzem hogy a grafika nagyon szep de valami mintha hianyozna. Vagy esetleg valami tul sok. Pl a neonos, vilagito hologram szeru efffektek. Meg kicsit steril minden. Nem feltetlenul a fallout vilagat varom mindig de valami innen hianyzik.
    -A parbeszedek tenyleg moziszeruek sot szerintem kicsit tul moziszeruek, tul sok a nagyon kozeli kamera, biztos azt akartak mutatni milyen nagyfelbontasu, reszletes texturak vannak a modeleken, ami igaz is de talan a kevesebb kicsit tobb lett volna.
    Ezek mind az erzesek amiket a jatek kozben kialakultak bennem, kivancsi vagyok mas is lat-e ilyeneket.
    Durva amit mondok de en a kotor ota semmi kulonbseget nem latok a bioware jatekai kozt (kiveve a jade empire). Strukturara a Kotor, a Dragon Age, a Mass Effect meg a Mass Effect 2 ugyan az.(van egy kozpont, hajo-tabor stb ahol osszegyultok, beszelgetek-fejlesztesz es utana a terkepen-csillagterkepen iranyt valasztasz, csapatot jelolsz, toltes kepernyo es megerkezel egy kisebb-nagyobb zart helyre), Es ami hianyzik ezekbol (nekem) az a "jatekossag" ami mondjuk a Risen-ben megvan. Az messze nem tokeletes ezekhez kepest de "lelke" van. Itt minden pontos, tokeletes, feszes csak eppen "lelke" nincs. Ezek megint erzesek, nehezen alatamaszthato sot erosem vitathato is.