• MerlinW
    OFF

Max Payne 3 nem tudom milyen lesz. Nem rég híreztek róla, hogy májusig le kell adniuk az anyagot (tesztelés, terjesztés, marketing, stb), és még nem tartanak sehol, a forgatókönyv sincs kész teljesen. Bénázik a Rockstar, ráadásul még sürgetve is vannak.

Dead Space izlés kérdése, az első rész is csak egy kellemes B kategóriás shooter volt, pár jó ötlettel, a közepétől unalomba fullasztva.

FF XIII, Heavy Rain nem lesz PC-re

AVP, BioShock 2 szuper játékoknak ígérkeznek, de év játéka címet még októberben sem szavaznám nekik. (legyen igazam, ez azt jelentené, hogy még több finomságot kapunk)

Rage, Mafia 2, StarCraft 2 esélyes lehet, mondjuk Rage-nél attól függ mit pakolnak a techdemoba, mert ugye ez valamilyen szinten az lesz. Crysis - még ha nem is szerettem - is kellemes volt, tehát lehet jó játékot is készíteni techdemo címen.

Assassin 2-t az első rész alapján nem jelőlném, de hallottam jókat a másodikról, így majd meglátjuk.

S a többi, mert el leszünk ám idén kényeztetve, jól:
    Stargate Resistance, Alice in Wonderland, Prison Break, Jagged Alliance 3, Singularity, Blur, Two Worlds 2, Witcher 2, Postal 3, Settlers 7, Dead Rising 2, Medal of Honor, Mars, Battlefield 1943, COD 7, Crysis 2, Deus Ex 3, Half Life EP3, Prey 2, E.Y.E., Brink, és még sokan mások:)

Poén, hogy bár tuti, nem fog megjelenni, de GameSpy-on a Doom 4 is 2010-re van bejegyezve. Az ID5 engine mondjuk már kész, lehet szimultán dolgozni a két projekten, Bethesda-nak vannak emberei, azonban Carmac állítása szerint még csak most gyűjtik az embereket hozzá.

Bocsánat a kitérőért:)

ON