• Narandil
    Sziasztok!

Érdekelne, hogy más is találkozott-e már ezzel a problémával, mint én. Tavaly nyáron játszottam utoljára a játékkal, s augusztusban javítottam a gépem minőségén egyéb okok miatt. Azóta nem volt fenn a játék. Most, hogy jön a három elkezdtem újra az egészet (sajnos a régi mentéseim mind elvesztek) az első résszel, s folytatnám a másodikkal, de nem indul el. Már a neten végig böngésztem mindent a hibával kapcsolatban, de amit próbáltam az nem segített. A hiba következő: indítanám a játékot, s azt írja ki, hogy alkalmazáshiba (0xc000007b). Ha minden igaz, akkor több helyen is azt mondják, hogy a registry-ben van a gond. Erre írtak egy RegCure pro nevű programot, amit ki is próbáltam, de nem segített. Kipróbáltam a régi gépemen is a játékot, s ott minden zökkenő nélkül elindul. Kicsit naívan azt is kipróbáltam, hogy a régi gépről átmásolom a játékot, persze az sem segített. Már ott tartok, hogy újra rakom a windows-t, hátha segít. Azonban előtte kiváncsi lennék, hogy meg lehet-e oldani anélkül. Vagyis esetleg tud-e segíteni?

Egyébként néhány adat a gépről:

Win7 Ultimate 64 bit
    Intel Core I5-2400 3.1 ghz cpu
    Sapphire HD6870 1GB GDDR5 vga kártya

Előre is köszönöm!