• Llew
    Hallod morcosqtya nem vagy egyszerű eset:)

Cerberus Network:
    Dettó 576-ban vettem, kb. két hónapja, nálam benne volt, de ahogy látom megoldódott.

Fegyver választás:
    direkt írtam, hogy
    "Ha a fegyverek mellett ott van, hogy 2-3-x választási lehetőség, akkor a lenti választ gombra kattintva dönthetsz arról a csoporton (pisztoly, gépkarabély, nehézfegyver, stb.) belül melyiket használja."
    Lényeg, hogy azért csak rájöttél

Új kérdések:
    1. Majd idővel ahogy a sztori előre halad bejutsz oda is.
    2. Nem halál az sem, de érdemes figyelni és néha tankolni. Nem nagy ügy.
    Omega után én elkezdtem összeszedni a többi csapattagot, hogy legyen kiből válogatni, vagy elmegyek a Fellegvárba. Egyetlen küldetés van ahol számít az idő, ahogy Calver is írja lejjebb. Érdemes az előtt lezavarni mindent.
    3. 30 szondát elég jól be lehet osztani. Én csak a "gazdag"-nak jelölt bolygókat szoktam lebányászni "átlagos"-ra. Értelem szerűen csak oda lősz szondát, ahol a legmagasabb az adott elem szintje. Kivéve talán a null elem, mert az ritka. Mass wikin megvan, hogy melyik elemből mennyi kell, azon felül nem érdemes kutatni, max mellékküldetésekért, de az meg csak egy pillanat. Illetve ha gazdag karaktert importálsz át az első részből, akkor rögtön a kezdéshez kapsz egy csomó nyersanyagot, amiből egy darabig elfejlesztgethetsz.