• Llew
    © hanta #18469
    Nekem is van, és abban a verzióban is van aktiváló kód.
    A két DVD van benne, a kettes fekete tokban, a játék kódja beragasztva, plusz egy színes lapon a Cerberus kód. Elsőre én is azt hittem valami reklám anyag.

morcosqtya üzenetére (#18470)
    Vagy fegyverszekrénynél vagy a küldetések előtt felfegyverezheted a csapatot. Miután kiválasztottad kit viszel magaddal kapsz róluk egy listát. Ott kiválasztod a tagokat és láthatod milyen fegyverek vannak náluk:
    http://tinyfistsoffury.com/wp-content/uploads/2010/07/uxRef004.jpg
    Ha a fegyverek mellett ott van, hogy 2-3-x választási lehetőség, akkor a lenti választ gombra kattintva dönthetsz arról a csoporton (pisztoly, gépkarabély, nehézfegyver, stb.) belül melyiket használja.

'koschwarz' üzenetére (#18472)
    Az m290 cain csak akkor működik, ha 100%-on áll, ennél fogva kb. küldetésenként egyet lőhetsz vele. Illetve a vége felé, ha már kimaxoltad a nehézfegyver tárkapacitását, akkor kettőt. :) Éppen ezért szerintem használhatatlan, vagy nagyon ügyesnek és szerencsésnek kell lenni, hogy éppen akkor lőj vele, mikor az ellenség nagy számban egy csomóban van. Ráadásul lassan is tüzel, így előfordulhat, hogy mire fedezékből kilépve elsütöd, addigra téged is szarrá lőnek.

Viszont, ha már fegyver használat, akkor én a Cerberus féle "Villámszórót" (ARC Projector) nem igazán tudom használni. Ez is marha lassan sül el, így szétlőnek mire én tüzelek.

Úgy egyébként ki melyik nehézfegyvert preferálja? Általánosságban melyik a legjobb? Én korábbi játékban az M-100 gránátvetőt, meg később a begyűjtő sugárfegyvert használtam leginkább. Előbbi jó, mert területre hat, utóbbi meg erős pontos és nagy a tárkapacitása már alapon is.