• Llew
    Ezek a befejezési variációk érdekesek.
    Hogy lehet Kellyt megmenteni, ha a legénység egy része meghal? Én nem siettem, így egy részüket elvesztettem. Többek között Kellyt, meg a szakácsot, viszont Dr. Chakwas megmenekült. Vagy ez random? Zaeed vitte ki őket, ő ott is maradt, de a túlélőket kijuttatta.
    Befelé Garrus vezette a 2. csapatot ott nem is volt baj.
    Bent Jacket választottam magam mellé erőtér fenntartó biotikusnak, de Jacob, aki kísérő volt meghalt.
    Kifelé már nem emlékszem ki vezette a kettes csapatot, asszem Miranda, de Jack aki vele volt, meghalt, pedig akció közben még beszéltem is vele rádión, hogy erősen támadják őket.
    Bakker most jövök rá, hogy ez azért alakulhatott így, lehetett mert utálták egymást, mivel a vita során Miranda mellé álltam. (Még jó, őt akartam becserkészni. Jack tiltakozott is Miranda ellen indulásnál, mikor azt beszéltük, hogy ki legyen a kettes vezetője befelé) Lehet, ha nem Miranda a parancsnok, vagy nem egy csapatban van Jackkel, akkor utóbbi túléli? Na most már mindegy. A következő végigjátszásban, majd más variációkat választok, aztán kiderül.
    Összességében a 3 halottból kettő nem volt lojális, lehet ez is befolyásolta.