• Llew
    Na, végeztem. Végigvittem LotSB-ot és az Arrivalt is. Előbbi nagyon jó volt, utóbbi egynek elment. Kasumi és a SB a legjobb DLC. Most, hogy befejeztem viszont azon az állásponton vagyok, hogy újrajátszás esetén a SB-est inkább a fő küldetés előtt viszem majd végig. Viszont lenne a küldetés befejezése kapcsán pár felvetésem, kérdésem:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Férfi Sheparddel játszom, és az első részben Liarát választottam. Aztán most a második részben össze jöttem Mirandával. Viszont a SB után ismét közel lehet kerülni Liarához (vicces volt, amikor megcsókolta a légzőmaszkos sisakot:)). Aztán meg mikor az ember "visszalátogat", akkor áthívhatja a csajt a parancsnoki kabinba egy italra (legalább átöltözik, nem úgy, mint Miranda), aminek a végén megbeszéljük, hogy hűségesek maradunk, és felidézzük a régi emlékeket.

Na, most a kérdésem az, hogy van ennek valami hatása? Mi lesz ennek a folytatása a ME3-ban? Mert utána kíváncsiságból átmentem Mirandához, de semmit nem reagált rá. Csak a szokásos egymás agyát húzós párbeszédet lehet vele lenyomni, mintha még nem feküdtünk volna le. Ez utóbbira egyébként figyelhettek volna, mert bosszantó apróság. Ahogy az is, hogy Talit is húztam, de hiába nem őt választottam, még mindig lehet vele arról csevegni, hogy nem akar második lenni, és rendezzem a dolgot Mirandával.