Pares#18189
"Hány helyen írták a film készítői vagy a BW illetékesei közül? Na látod."
Még nem sokat tudunk a filmről, ezek csak spekulációk, szerintem az általam előzőekben leírtak a leglogikusabb következtetések, amit a maréknyi infóból le lehet vonni.
"Öööö... miért kéne egy darab filmbe beleerőltetni az egész trilógiát? Mit szólnál 3 darab filmhez?"
Felőlem jöhet a trilógia, bár eddig nem úgy emlegették, mint trilógiát, bár lehet ez változhat.
"Én nem így gondolom, már csak azért sem, mert az Első Kapcsolat Háború nem is volt igazi háború. A sztori szempontjából ugyan ez a küszöb, de a játékokhoz hasonlóan belelökhetnék a nézőt in medias res, és közben bemutatják a világot ala Star Wars. Később jöhet a EKH előzménynek vagy valami."
Pontosítok: Szerintem az EKH a legjobb egyfilmes téma, amit a ME univerzumból jelenleg alkotni tudnak úgy, hogy minőségi legyen az alkotás.
"Ez Hollywood, ahol jelenleg nem a főhősnők ideje van, tehát default férfi Shephard lenne (az Aliens idején épp fordítva), és természetesen paragon egy leheletnyi (de tényleg csak egy leheletnyi) renegade-del."
Szerintem rengetegen csalódnának, vagy elégedetlenek lennének a filmes Shepardal, ezt számtalanszor kifejtették a hivatalos fórumon, és szerintem a BW figyelembe is vette, hogy a játék egyik fő alkotóeleme a testre szabható főhős. Tudom, hogy Hollywood sok mocsokságra képes, de reményeim szerint a Bioware felügyelet megteszi a hatását, és nem hagyják, hogy A+++ kategóriásnál rosszabb filmet csináljanak belőle, főleg hogy amint Te is írtad, pénz van mögötte szarásig.