Hány helyen írták a film készítői vagy a BW illetékesei közül? Na látod.
"Egy trilógiát egy darab filmben elég nehéz lenne úgy megcsinálni, hogy érjen is valamit."
Öööö... miért kéne egy darab filmbe beleerőltetni az egész trilógiát? Mit szólnál 3 darab filmhez?
"Ha belegondolsz, az Első Kapcsolat Háború a legjobb téma"
Én nem így gondolom, már csak azért sem, mert az Első Kapcsolat Háború nem is volt igazi háború. A sztori szempontjából ugyan ez a küszöb, de a játékokhoz hasonlóan belelökhetnék a nézőt in medias res, és közben bemutatják a világot ala Star Wars. Később jöhet a EKH előzménynek vagy valami.
"minden Shepard lehet teljesen más kinézetű, személyiségű,"
Ez Hollywood, ahol jelenleg nem a főhősnők ideje van, tehát default férfi Shephard lenne (az Aliens idején épp fordítva), és természetesen paragon egy leheletnyi (de tényleg csak egy leheletnyi) renegade-del.
Calver:
"simán bedobnak filmbe egy Matthew Fox szintű pojácát hősködni."
mint az ME3 topikban írtam, én pezsgőt bontanék, ha őt dobnák be. :) nekem szimpatikus, és szerintem jó színész, teljesen jól hozná a karaktert és jól is állna neki, ráadásul nem is olyan nagy sztár, és mostanában kisebb neveket tesznek meg főszereplőknek, nem A-listásokat. arról nem beszélve, hogy hasonlít a default Shephardre, szóval minden klappol.