19778
-
#18178 "Fox úrnak tiszta gáz ez a szerep egyébként, mert Lostban is Shep volt:D"
hát annyi baj legyen. :) -
#18177 -
#18176 (Neeee, nem szabad Pares véleményére reagálni, mert úgyis Mi vagyunk a hülyék)
Maximálisan egyet értek veled egyébként, Fox úrnak tiszta gáz ez a szerep egyébként, mert Lostban is Shep volt:D skatulya
Büdzsé olyan 150millió lesz, reklám nélkül, 2 stúdió azért szokott összeállni, mert kockázatos lenne egyedül 150-200 milliót belepumpálni, így van benne nyereség. A halo film is itt hasalt el, hogy túl sokba került volna 1, és még 2 stúdiónak is, bevétel meg hát... -
#18175 "Több helyen is ezt írták"
Hány helyen írták a film készítői vagy a BW illetékesei közül? Na látod.
"Egy trilógiát egy darab filmben elég nehéz lenne úgy megcsinálni, hogy érjen is valamit."
Öööö... miért kéne egy darab filmbe beleerőltetni az egész trilógiát? Mit szólnál 3 darab filmhez?
"Ha belegondolsz, az Első Kapcsolat Háború a legjobb téma"
Én nem így gondolom, már csak azért sem, mert az Első Kapcsolat Háború nem is volt igazi háború. A sztori szempontjából ugyan ez a küszöb, de a játékokhoz hasonlóan belelökhetnék a nézőt in medias res, és közben bemutatják a világot ala Star Wars. Később jöhet a EKH előzménynek vagy valami.
"minden Shepard lehet teljesen más kinézetű, személyiségű,"
Ez Hollywood, ahol jelenleg nem a főhősnők ideje van, tehát default férfi Shephard lenne (az Aliens idején épp fordítva), és természetesen paragon egy leheletnyi (de tényleg csak egy leheletnyi) renegade-del.
Calver:
"simán bedobnak filmbe egy Matthew Fox szintű pojácát hősködni."
mint az ME3 topikban írtam, én pezsgőt bontanék, ha őt dobnák be. :) nekem szimpatikus, és szerintem jó színész, teljesen jól hozná a karaktert és jól is állna neki, ráadásul nem is olyan nagy sztár, és mostanában kisebb neveket tesznek meg főszereplőknek, nem A-listásokat. arról nem beszélve, hogy hasonlít a default Shephardre, szóval minden klappol. -
sanya200 #18174 Ezért lett volna jobb egy olyan animációs fim mint ami a 2nek a cinematic trailere is, nagyon szép, igényes és teljesen átjött a hangulata is. -
#18173 Mindenki úgy játszik, ahogy szeretne:) Adept túl könnyű, nevetségesen könnyű. -
#18172 A DE is kaphatott volna 66% offot, eh. Vagy annyit úgyse ér? Vegyem meg a két sima verziót, oszt jól van? Úgyis 12 euró.
Vagy Mafia II vagy Fallout 3 GOTY? -
#18171 ME2 7euró steamen. -
#18170 nyugi, ilyen hollywood-ot soha nem zavarta, ilyenkor mennek a legkisebb közös nevezővel... tippre a játékosok fele - a nagyon buta és fantáziátlan fele, azok, akiknek koncentrálniuk kell h ne folyjon a nyáluk, és általában kedvenc játékuk a "gírzofwar!" - férfi, alapkülsejű paragon katonával nyomult... következtess. tippre ha arról van szó, simán bedobnak filmbe egy Matthew Fox szintű pojácát hősködni. -
#18169 Ha lesz jó lesz. ComicCon előtt bármit is elképzelni felesleges. -
#18168 Hát igen, legyen úgy, mert én nagyon örülnék annak is. De valahogy el tudnám képzelni a Shepardos történetet is. Mondjuk az igaz, hogy ezerféleképpen alakíthattuk a történetet, de valamit azért naggyából össze tudnának rakni, pl. egy tekintélyes komoly vezető, aki azért kemény ha kell, de pélamutató hős egyéniség :D
Na mind1, én örülnék mindennek, csak alkossanak valamit. Meg mondjuk lesz az az anime is, de abban meg szerintem a Shepardos történetet akarják felvázolni, majd meglátjuk hogyan sikerül. -
Pares #18167 A kinézet az utolsó dolog, ami problémát okoz. Még a nem sem gond, hiszen mindenhol férfiként reklámozták, sokan még most se tudják, hogy nőnemű is lehet... A gond itt a személyiségével van és főleg azzal, hogy mindenki teljesen máshogy alakíthatta ki a Shepardját, ráadásul az egész történetnek csak a "gerince" stabil, minden mást mi választunk ki. Ezért nehéz megcsinálni a filmet. Az Első Kapcsolat Háború az meg a játékban is egy múltban megtörtént eseményként van megemlítve, stabil történet, stabil szereplők, ezért szerintem több, mint valószínű, hogy ezt fogják megcsinálni filmben. Ráadásul a ME univerzumában az emberiség történelmében az egyik legnagyobb esemény volt, amit nagyon nem is dolgoztak fel sehol még. -
#18166 Egyébként nemtudom mi a problémátok azzal, hogy nem lehet megoldani Shepardot, mert más kinézetű mindenkinél.
Választanak egy megfelelő színészt és le van tudva, nem fognak ezen sokat erőlködni, nem is nagyon szokott nekik összejönni az, hogy úgy nézzen ki a szereplő, mint a játékban a karakter. Nem nagyon láttam még rá pont megfelelő példát.
Most az Uwe Boll féléket hagyjuk, amik természetesen szintén nem sikerültek ilyen szempontból sem, de pl. resident evil, silent hill, max payne ... -
Pares #18165 Több helyen is ezt írták, a másik eshetőséget el sem tudom képzelni. Egy trilógiát egy darab filmben elég nehéz lenne úgy megcsinálni, hogy érjen is valamit. Ha belegondolsz, az Első Kapcsolat Háború a legjobb téma, amit jelenleg fel tudnak dolgozni film formájában: stabil történet, Shepard nincs benne, tehát nincs változó figura, benne van az első kapcsolatfelvétel az idegenekkel, van benne háború, meg minden ami egy jó filmhez kell. Magát a Mass Effect trilógiát el sem tudom képzelni, hogyan csinálnák meg filmben, hisz eleve minden Shepard lehet teljesen más kinézetű, személyiségű, sőt az egész történet olyan, hogy csomó mindent meg lehet változtatni, ez pedig nem valami jó alap egy film adaptációnak. -
#18164 ezt te honnan tudod? tényként közölted, miközben még senki sem mondott ilyet az illetékesek közül. -
#18163 Filmrol beszelunk, sosem jelentett problemat a forgatokonyviroknak, hogy drasztikusan valtoztassanak, ha ugy kivanja (es a producerek) kedve. Sot, inkabb az a ritka, amikor egy film lepesrol lepesre koveti a konyv/jatek cselekmenyet, logikajat, idorendjet. -
Evoluti0N #18162 Vagy csak a körvonala fog játszódni egyfajta árnyképként és nem fog beszélni :D -
#18161 Azért nem lesz, és nem lehet benne a filmben mert Shepard mindenkinek egyedi! Arcra nem biztos, de már ott kezdődik milyen nemű, vagy milyen kasztú. Szóval Shepard szerintem 1 ME filmben sem lesz benne... -
sanya200 #18160 Attól még benne lehet xD
Igaz akkor még csak 3 éves.Ki tudja:D -
Pares #18159 Shepardot fölösleges várnotok, hogy megjelenjen a filmben, mert nem fog. A film az Első Kapcsolat Háborút dolgozza majd fel. -
#18158 WOW most nézem! THX! -
#18157 Mass Effect rulz -
#18156 Hát jah ige, szoktam is kerülni :D Csak pont ez a Kasumis küldetés van, ahol mindenhol szaglászni kell meg nyomokat keresni, aztán hirtelen csatt :D Nah mondom akkor resi, pedig már majdnem megvolt... -
#18155 Egy ido utan az ember megtanulja, hogy ne nagyon maszkaljon korlat/tereptargy mellett vagy platform szelen, mert vagy beleakad, vagy leesik ott, ahol nem kellene sem beakadnia, sem leesnie :) -
#18154 nem tudom, volt-e már:
Infók a Mass Effect filmről az idei Comic Conon. -
#18153 Egyébként még annyi, hogy nem lehet a rengeteg buggal kezdeni valamit? Sajnos a patchek sem sokat segítettek rajta. Olyan bugokra gondolok hogy Shepard véletlen felszalad egy sziklára vagy egy székre, fára, akárhová, és onnan nem lehet lejönni.
Komplett küldetéseket kellett ilyenek miatt újrakezdenem s nagyon bosszantó!
Most felpakoltam a dlc-ket asszem 23-at de ott még gyakoribb ez a jelenség sajnos. :( -
#18152 Biztos, hogy nem... mit zarvaja őket, hogy a SAJÁT mentésed modosítod? Totál leszarják, és ne is ezzel foglalkozzanak... -
sanya200 #18151 Szerintem totál felesleges ez a moddolás, ráadásul a bw nem szereti ha moddolod főleg a mentésekre való módosításokat nem szeretik.És ez ellen lehet tesznek is a 3-ban, hogy a moddolt mentést nem lehet majd importálni. -
#18150 Ha ti sem tudjátok megkérdezem az ME2 hivatalos forumán, csak azt nem tudom, hogy melyik topikban tegyem... -
#18149 Na jó, modosítottam úgy ahogy nekem tetszik, már csak az a problemó, hogy nem tudok játszani vele mert oda van írva, hogy egy csomó csak akk lesz érvényes ha uj játékot kezdek. És nem tudom importálni se Me1 mentésként sem me2 mentésként nem látja... -
Pares #18148 SR2 marad. A trailerben abból a pár másodpercből sok mindent látni. -
#18147 Itt van pl. a me saves-en találtam egy ilyen sort: - Garrus is Paragon/Renegade Ez mi? Illetve mi változik a kettőben ha ezt átváltom?? -
#18146 Am ügye van a második részhez save editor. Azt szeretném megkérdezni, hogy hogy tudom átállítani azt hogy az első részben kivel volt románcom?Odáig megvan hogy: Plot fül->Mass Effect 1->és aztán van a falgs, ott meg tudom változtatni az értéket, de van a values fül is és ott meg számokkal van. Azt is át kell írnom? Vagy esetleg nem létezik egy ME1 save editor? Csak mert van egy csomo mentésem de nincs kedvem végig nézegetni hogy melyik milyen, hanem azzal megnyitnám azt akkor át is tudnám neveznia filet vagy egy táblázatot csinálnék magamnak melyik mentés milyen.
Illetve a flags menünél ott van, hogy miket csináltam meg de nem tudom melyik mit takar pontosan. Mert az meg baromság hogy az összeset bepipálom... -
#18145 Engem a képregények érdekelnének, és hogy vannak-e magyarul. A megváltást olvastam végig (1-4), a Kivizsgálást és a Fornaxot de azt igazából csak megnézegettem.^^ -
sanya200 #18144 lesz az is de nem tok róla most infókat. -
#18143 Jah meg arról az animeről nemtudom van-e valakinek új híre. -
sanya200 #18142 Elvileg igen lett bejelentve egy élőszereplős Mass Effect film ami az első kapcsolat háborúról fog szólni. -
#18141 Hát jah erre azért kíváncsi leszek majd én is! :) Bár már megoldottam úgy az utolsó küldetést hogy túlélje mindenki.
Amúgy hallottam valahol, hogy terveznek majd filmet is a játékból.
Hát kíváncsi leszek! Mondjuk lehet inkább egy min. 10 részes minisorozat jobb lenne, de ők tudják. :) -
#18140 Igen értem. Köszönöm! :) -
sanya200 #18139 Ez egy érdekes kérdés,mert elég fontos szereplők.Ha a főhős hal meg akkor nem tudsz importálni azt tudom de ha a csapat hullik el akkor elvileg lehet.Bár nem tudom hogy mi lesz a hatása de ebből is látszik hogy a csapattagoknak az első és a 2. részből nem igazán lesz jelentősége, nem körülüttök fog kialakulni a történet,nem úgy mint a 2-ben.Esetleg 1-1 szitu máshogy alakul, ha wrex meghalt akkor lehet nem jönnek a kroganok vagy jönnek csak nem annyian.Valami hatása nyilván lesz de nem róluk fog szólni a 3.
A 2.rész a társakra és az ő küldetéseikre épül a főtörténet és a játékmenet nagy részét ez teszi ki.Kicsit sok is lett szerintem mert így háttérbe szorult a rendes történet.