Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hm? Én a 8800-asommal simán tudtam állitani a grafikát, és nem voltak ronda textúrák. Vagy mirõl van szó?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

nem tom,de én annyira nem is értek hozzá.Ha hülyeséget mondtam csak más után mondtam.
Cpu teljesítmény lehet, nekem kb feleennyi.

JethroHUN
Nekem is ugyan ezek a számok, pedig nem is a legújabb a vgam, 3870esem van.
MeasuredCPUScore=887.843689 és ez mit mutat?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Ryder62
Most ezt nem mondod komolyan. 😮 És én még azt gondoltam hogy azért nem lehet állítani a grafikán (sem játékon belül, se launcherben) mert csak ez az egy felbontás létezik. De akkor ezek szerint tévedtem. Azért kiváncsi vagyok egy összehasonlító képre a high és low textúrákról.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Gyerekek ha jól olvastam van egy gebasz a játék grafikájával.Épp olvastam fórumon hogy másnak pl tök ocsmány grafika meg hasonlók, erre visszaírt valaki hogy a game rangsorolja a vga karikat és annak alapján határozza meg hogy hogy nézzenek ki a textúrák.A srácnak egy HD6950-es vga-ra 3-ast adott pedig 5 a maximum.Nálam is dettó ugyanez csak nekem 5770-em van.
De itt az a 3 sor:
CompatLevelComposite=3
CompatLevelCPU=5
CompatLevelGPU=3
Itt az ini fájl helye ahol meg lehet nézni
"Documents\BioWare\Mass Effect 2\BIOGame\Config\GameSetting.ini "
Most akkor jól értem akinek újabb karija van az nem tud max grafikán játszani mert vissza van véve a textúrafelbontás automatikusan?Ez így elég szar, és állítólag az átírás se segít mert minden indításnál ellenõrzi a vga-t.Ezért rühellem ezeket a tetves konzolportokat.

jaja ez pont ma láttam-

cikasz
erre 😄

http://www.akciofigura.hu

rohadt jó videók. Sanya mire gondoltál?

ez fájt.

JethroHUN
Pedig de, ez a a csávó YB csatornája itt
Ez pedig egy Best Interrupt 😄

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Ryder62
Nem is tudtam hogy az Afterlife zenéje valós szám. Azt meg pláne nem gondoltam volna hogy az nfs4 soundtrackja is egyben 😮

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

nyirog
pedig pont azt akartam, fenébe :\. Köszönöm 😊

Ha a nem egészen legális változat is megfelel, akkor:

http://thepiratebay.org/torrent/6338511/Mass_Effect_Evolution_Issues_1_to_4_%5Btyrune18%5D

De ne szóljál senkinek, megegyeztünk?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

nyirog
Nekem jöhet angolul is 😊

Angolul. 😊

Egyébként olvastam pár dolgot a ME3-ban való Cerberus-ellenségeskedésrõl...

szerintem még nincs honosítva bár lehet én tudom rosszul.

Mimasz
Honosítva is? Adjatok 1 linket akkor légyszíves.

Már mind a 4 része kint van egy ideje.

Ja lehet már keverem,pedig elolvasnám már szívesen.

Mimasz
A 3.-ról sincs hír nem?

Mi újság a 4. illusive man képregénnyel?

Nem hiszem, én babráltam a gibbed save editorral de ott is csak a játékos face kódját lehet állítani, akár menet közbe is.Már ha van kódod.

motyodlee
bocs a békáért srácok, nem figyeltem hirtelen hol van az url.

van különben olyan "face code" ami megegyezik a legénység valamely tagjának arcával?

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Hát igen... rendesen megsajnáltam...

penge96
Jobb katt, kép megnyitása új lapon...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

ez nem akart összejönni.

Fenrir
Brekk...

A halál csupán a kezdet...

motyodlee

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

motyodlee

Igen , én talinál maxra fejlesztettem ki ezt a képességet, és hidd el megéri sokkal jobb cuccokat lehet így szerezni.

most én se nagyon játszok vele. Majd nyáron biztos elõveszem-

Sikerül már egyszer-kétszer átszerencsétlenkedni magam Mako-val, de most, hogy újrakezdtem, nem volt hangulatom nekiállni pattogni vele 😄

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Igen.
Tényleg elég zavaró, inkább az MI-n, vagy akár az ellenség mennyiségén kellett volna változtatniuk, mert a golyónyelõ ellenségek eléggé illúziórombolóak.
lightjack
ME1-ben ha van velem egy olyan csapattárs akinek magas a kódfejtés skillje, de nekem egyáltalán nincs, akkor képes vagyok úgy is kinyitni a zárt ládákat?

Az egyben se a legjobb a nehézség pl a legnehezebb fokozat az úgy szar ahogy van.Iszonyat mennyiségû lõszer kell az ellenfélbe, több életereje van egy embernek mint egy tanknak.Volt hogy 3-an lõttük ugyanazt az embert folyamatosan, közvetlen közelrõl vagy 1 percig mire megpusztult.És nem valami hû de szar fegyverekkel hanem a legdurvább mordályokkal amiket csak be lehet szerezni.

lightjack
ME1-ben veterán szinten már sokkal élvezetesebb a játék mint normal-on. Fõleg harci adeptussal.

Ti a Therumon (Liara itt végzi az ásatásokat, itt találjuk meg elõször) át tudtatok menni a Meko-val azon a törmelékes részen? Ahol elvileg le kellene tenni az autót, és gyalog továbbmenni, aztán gyalog kinyírni egy geth páncélost. Nekem régen sikerült kocsival ott áthajtani, de most vhogy nem tudok:/

szerintem elmenne neked a me3 is, csak szerezz be még egy 512-es ramot, 2gb kell neki, meg esetleg elmegy a vga-n.De 20 alatt is kapsz már jót.Nekem ez elõtt HD3850 volt 256 mb-os azon is elment simán a me2 maxon, pedig 17-ért vettem annak idején.

lightjack
Jó, ez a gép ebben az évben még biztos marad. Aztán majd eldõl. De lehet hogy vmi használtat kellene, jóval olcsóbban.

Na ugye.😊Nem kell VGA mert az állandóan változik.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Hát nekem is 2 éves lapom van de amikor vettem akkor olyat vettem ami kiszolgál akár 4-5 évig is.Egy am2+ os gigabyte lap, de akár a 6magos amd is belemegy 140w-ig.Úgy hogy még egy 2-3 évig biztos nem cserélem le, nekem már csak egy proci kell az athlonx2 helyett és kész.A 6gb ram meg a hd5770/1gb egy jó darabig még elég lesz, max veszek használtan még egy vga-t.

Én sosem VGA-ban gondolkodom ilyenkor,hanem alaplap+proci.A DDR3-as memcsi már "fillérekért" kapható,ergo nagyon be sincs kalkulálva.Nálam a mag a lényeg.2005-ben pölö irtózatos pénzt fizettem egy Fatal1ty lapért és egy P4 3.2 Ghz-s prociért.Ja és a táp.😊

OFF
Szerintem meg felesleg annyit költeni egy gépre.Itt az enyém nem nagy kunszt jó ha 100-ba van de mindent visz ami eddig megjelent, a nagy részét full hd-s felbontás mellett.Kivéve párat pl crysis 2 vagy pl a stratégiák de azon kívûl mindent elvitt eddig.Portal 2,ME2,..stb.
Elég egy sima fhenom2 proci ami 30 körül van,veszel 4gb ramot ddr3.-ast 20 alatt kapsz, egy jó vga pl az enyém az is max 30.Ez így 80 meg esetleg egy jobb alaplap 20 és 100-ból van egy jó gép ami mindent vinni fog még egy darabig.
Felesleges 60-70-ért vga-t venni fél év alatt leesik az ára 15-20-al simán, pl én még 50-ért vettem az 5770-t tavagy szeptemberben most meg jó ha 30-ba van.

OFF:

De akkor már legalább áldozz rá többet,hogy még egy pár évig bírja.Lesznek még a ME3-on kívül is zsír játékok.😊Én is most akarok upgradelni olyan 200 ropira gondoltam.Abból már össze lehet rakni egy aránylag "idõtálló" gépet😊

ON:

lightjack
Persze, én is gondoltam hogy Mass Effect 3 megjelemésével vmi új gépet beszerezni, mert ebben alkatrészeket cserélni már felesleges. Addigra már úgy is lemennek az árak, a mai gépek között is ami most 100.000Ft az addigra már 70.000 lesz. Az ME1-2 játszható ezen a konfigon, ezért nem érdemes nekem újra beruháznom, de az ME3 biztos rá fog venni...

Jaja tudom csak a klónozásról jutott eszembe.

#17731:
Persze a digital edition angol de csak le kell szedni hozzá a magyar nyelvet, nekem megvan a gépen telepíthetõ formában.Hungarian patch néven csak fel kell telepíteni, a dlc-k honosításait meg megtalálhatod a magyaritasok.hu-n.
Ha vkinek kell a magyar nyelvû telepítõ patch szóljon feldobom valahova.

Azt tudom, hogy volt olyan rész... Korlus volt a bolygó neve... Na de az messze nem hasonlított ilyen ultra-sci-fi-csilivili bolygóra... Konkrétan egy bolygó méretû szeméttelep volt...

MrStokes
Ertem, koszi a segitseget.

Egyebkent idokozben sikerult egy masik, alernativ megoldast talalnom.

Az EA Store Download manager-evel letoltheto az angol verzio, amire gond nelkul fel kell, hogy menjenek a DLC-k. (Meg nem probaltam.)
Igaz, igy a jatek nem lesz magyar nyelvu, de oszinten szolva nem is baj. 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Volt egy klónozós rész,mikor okeer-t küldetésére mentünk.Azt hiszem azok a kroganok klónok voltak.
17706
Neked csak kicsivel több ram kéne, meg a vga-t se ártana lecserélni.Nekem sincs csúcsgépe.(Athlonx2 7750BE,6GB Corsair,HD5770)

A történet és a párbeszédek miatt olyan jók ezek a játékok,nem az a lényege mint a cod6-nak vagy más FPS-nek.Ezek RPG játékok amik elsõsprban a történetre a karakterekre és a párbeszédekre helyezi a hangsúlyt.Próbáld ki és meglátod, elõtte én is csak codoztam de ezek után az már csak 2. hegedûs.

Ez igaz de az Assuming Control is faja...

A végén meg a Releasing Control egész egyszerûen telitalálat. 😊