Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Cpu teljesítmény lehet, nekem kb feleennyi.
MeasuredCPUScore=887.843689 és ez mit mutat?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
De itt az a 3 sor:
CompatLevelComposite=3
CompatLevelCPU=5
CompatLevelGPU=3
Itt az ini fájl helye ahol meg lehet nézni
"Documents\BioWare\Mass Effect 2\BIOGame\Config\GameSetting.ini "
Most akkor jól értem akinek újabb karija van az nem tud max grafikán játszani mert vissza van véve a textúrafelbontás automatikusan?Ez így elég szar, és állítólag az átírás se segít mert minden indításnál ellenõrzi a vga-t.Ezért rühellem ezeket a tetves konzolportokat.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
http://thepiratebay.org/torrent/6338511/Mass_Effect_Evolution_Issues_1_to_4_%5Btyrune18%5D
De ne szóljál senkinek, megegyeztünk?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Egyébként olvastam pár dolgot a ME3-ban való Cerberus-ellenségeskedésrõl...
van különben olyan "face code" ami megegyezik a legénység valamely tagjának arcával?
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Ti a Therumon (Liara itt végzi az ásatásokat, itt találjuk meg elõször) át tudtatok menni a Meko-val azon a törmelékes részen? Ahol elvileg le kellene tenni az autót, és gyalog továbbmenni, aztán gyalog kinyírni egy geth páncélost. Nekem régen sikerült kocsival ott áthajtani, de most vhogy nem tudok:/
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Szerintem meg felesleg annyit költeni egy gépre.Itt az enyém nem nagy kunszt jó ha 100-ba van de mindent visz ami eddig megjelent, a nagy részét full hd-s felbontás mellett.Kivéve párat pl crysis 2 vagy pl a stratégiák de azon kívûl mindent elvitt eddig.Portal 2,ME2,..stb.
Elég egy sima fhenom2 proci ami 30 körül van,veszel 4gb ramot ddr3.-ast 20 alatt kapsz, egy jó vga pl az enyém az is max 30.Ez így 80 meg esetleg egy jobb alaplap 20 és 100-ból van egy jó gép ami mindent vinni fog még egy darabig.
Felesleges 60-70-ért vga-t venni fél év alatt leesik az ára 15-20-al simán, pl én még 50-ért vettem az 5770-t tavagy szeptemberben most meg jó ha 30-ba van.
De akkor már legalább áldozz rá többet,hogy még egy pár évig bírja.Lesznek még a ME3-on kívül is zsír játékok.😊Én is most akarok upgradelni olyan 200 ropira gondoltam.Abból már össze lehet rakni egy aránylag "idõtálló" gépet😊
ON:
#17731:
Persze a digital edition angol de csak le kell szedni hozzá a magyar nyelvet, nekem megvan a gépen telepíthetõ formában.Hungarian patch néven csak fel kell telepíteni, a dlc-k honosításait meg megtalálhatod a magyaritasok.hu-n.
Ha vkinek kell a magyar nyelvû telepítõ patch szóljon feldobom valahova.
Egyebkent idokozben sikerult egy masik, alernativ megoldast talalnom.
Az EA Store Download manager-evel letoltheto az angol verzio, amire gond nelkul fel kell, hogy menjenek a DLC-k. (Meg nem probaltam.)
Igaz, igy a jatek nem lesz magyar nyelvu, de oszinten szolva nem is baj. 😊
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
17706
Neked csak kicsivel több ram kéne, meg a vga-t se ártana lecserélni.Nekem sincs csúcsgépe.(Athlonx2 7750BE,6GB Corsair,HD5770)
A történet és a párbeszédek miatt olyan jók ezek a játékok,nem az a lényege mint a cod6-nak vagy más FPS-nek.Ezek RPG játékok amik elsõsprban a történetre a karakterekre és a párbeszédekre helyezi a hangsúlyt.Próbáld ki és meglátod, elõtte én is csak codoztam de ezek után az már csak 2. hegedûs.
A végén meg a Releasing Control egész egyszerûen telitalálat. 😊